Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Oba jsou zatím velká neznámá, v česku pouze dva prodejci, ovšem bez náhradních dílů.
Mě osobně více zaujal novější Power Plant Pro, už jsem proto vznesl dotaz na zákaznický servis zda je možné do jejich lampy dát úsporku se 40W a objímkou E27, místo původní 25W non specified.
Nevím no.... podle mě je to na prd. Šíleně drahý a nemužeš ovlivnit růstovou periodu (pokud to někam nezavřeš). Podle mě bys za ty peníze postavil skříň, kde dosáhneš daleko většího výnosu
"Nepěstuju abych přežil... Žiju abych pěstoval!"
"Každý vyhulený gram, hřebíček do rakve imperialistických štváčů!"
"Teoreticky jsem toho dokázal už tolik, ale prakticky jsem pořád jen alkoholik" -Deph Pekelná ordinace Dr.Crabaklese kalibru 70w - aneb jak na MINIBox pro začátečníky
Zdravím..
Je to dobrý možná tak na tu pažitku a jiné zelené bylinky do kuchyně,ale pro naše potřeby naprosto nevyhovující...Dr.Crabakles má pravdu,za $139.70 postavíš skříňku jak LusK.
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=38079 , sem si řika že sem to uz tady videl , asi to moc nedopadlo jak koukam ...jinak v prepaře je 25w usporka a v aerogardenu jsou ty samy jen 3ks , takže 75w , to je vše podstatné , ostatní je malej aerobubler