Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Chci se zeptat kdy začít klíčit semena na outdoor? Když bych chtěl rostlinky vysadit ven začátkem května.. Jsem začátečník a potřebuji poradit :-) Díky všem za rady.. at se daří..
klíčit uprostřed dubna , dávat ven ke konci května kvůli počasí at ji zasadíš do bavlnky a nemusí se potýkat s mrazíkama. mezitim může bejt za oknem , na balkoně apod.
je to relativne. ja som napr. dal klicit az v kvetnu, kytky vysadil nekdy v cervnu a v zari som mal 3 metrove hovada. je to samozrejme dane aj genetikou, ale vacsinou sa kytka prisposobi. moja skusenost.
Když jsem byl ještě mlád a pln odhodlání, dal jsem vyklíčit nounejmy už 3.3. Kytky to byly věru pěkný a co bylo vůbec nejpříjemnější: u těchto prvorozenců byl jednoznačnej velmi brzkej nástup kvetení - první kytka byla hotová už v půlce srpna (bohužel zčórovaná), další byly na přelomu srpna a září. Takže já jsem taky pro velmi časný výsev...
Díky všem za odpovědi ;-) Hned jsem chytřejší..
Ještě bych se chtěl zeptat až mi kyti vyklíčí tak za jak dlouho můžu přihnojovat na růst? Raději se ptám at kytku nespálím hnojivem.. Díky všem..
dan - ty asi nechápeš že brzký vysazení není důvod proč ti to dozrálo tak brzo. ta kytka byla tak nastavená z genů - nounejm byl asi místní záležitost , kterej si to dával takhle. a dokvetl by ti stejně i kdyby si vysadil v dubnu
z mých zkušeností záleží na genech ale shrnul bych to tak že stabilní early věci teda někdy odprostřed ke konci března a normální semínka skrz duben. ony ty kytky nesmí nakvést a to se stává pokud vysadíte příliš brzo
ty kytky vysazený pozdějc stejně doběhnou ty brzký kolikrát :P
RespectFlowers to vystihol ...
aukro503 : ja zacinam hnojit ked ma rastlina aspon tak 30cm zhruba ... proste ked je uz schopnejsia a silnejsia ... a k teme len tolko , myslim si ze dat klicat semena v květnu je idealne .... cim skor tym lepsie az tak neplati , kedze idealna slnecna perioda zacina tak okolo maja ... ale dat klicat skor neni zasa az tak na skodu ked je pekne pocasie ... asi tak
Původní příspěvek od aukro503 Díky všem za odpovědi ;-) Hned jsem chytřejší..
Ještě bych se chtěl zeptat až mi kyti vyklíčí tak za jak dlouho můžu přihnojovat na růst? Raději se ptám at kytku nespálím hnojivem.. Díky všem..
čau,tak nevím jak ostatní,ale osobně přihnojuju až má kytka tak 3 patra v menších dávkách,které postupně zvedám...pokud máš nějaký substrát,který je předhnojený,tak je zbytečné ze začátku hnojit..
já začínám hnojit až tak v srpnu protože mezitim přesazuju když vidim že potřebuje a mám místo. když ne, tak hnojim když vidim že to potřebuje - žloutnou listy odspodu a podobně
oukej.. Díky za rady :-) ale přece když mi kytka poroste doma než ji vysadím ven tak se mi bude kytka táhnout za světlem a bude mít tenkej stonek není to tak? Budu rád když mi někdo dá radu abych kytku udržel při životě doma než ji vysadím ven :-) díky moc..
Původní příspěvek od aukro503 oukej.. Díky za rady :-) ale přece když mi kytka poroste doma než ji vysadím ven tak se mi bude kytka táhnout za světlem a bude mít tenkej stonek není to tak? Budu rád když mi někdo dá radu abych kytku udržel při životě doma než ji vysadím ven :-) díky moc..
toš jedině,že bys ji přisvicoval lampou nebo pokud bude venku vcelku teplo,tak mužeš dát ven na slunko...jinak bych dal klíčit až tak nějak koncem dubna ne-li nějak v květnu..záleží,kdy chceš vysazovat a podle toho bych se zařídil..
Původní příspěvek od Bigalf Já bych se na out nebránil klíčení už v půlce března...kytka ti za oknem vydrží a až budeš přesazovat ven tak bude pěkně silná
spíš se ti potáhne do výšky jak prase...a pokud někdo bude vysazovat v půlce května tak bude mít pěkný topol ..tím myslím,že mezipatra budou pěkně roztáhlá..
spíš se ti potáhne do výšky jak prase...a pokud někdo bude vysazovat v půlce května tak bude mít pěkný topol ..tím myslím,že mezipatra budou pěkně roztáhlá..
Plus to že ti krásně nakvete a až jí dáš ven tak budeš mesíc čekat než začne zase růst, začátkem Května za okno a po zmrzlejch vyhodit ven mi přijde akorát.
Ahoj, chtěl bych se zeptat, kdy bych mohl nechat předklíčit semena na outdoor?
měl bych je za oknem(né jakoby venku) ale na parapetě doma za oknem
Myslíte si že kdybych je nechal předklíčit někdy v březnu že to ničemu neuškodí? tzv. že když pohlavně dospějou aby hned nezačali kvést.