Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
mam problem s vyklicenyma. seminka jsem klicil ve vode jakmile naklicili sli do zeme a ted jsou pod usporkou. hlinu maji vsechny stejnou vysev a mnozeni ostatnim kytickam se libi a krasne rostou jen tech 5 je spatnych. Jedna se o semena black widow od mr. nice. vice foto
zdarec. korinky jsem prohliyel hlavni korinek je jakoby mrtvia el leyou z nej dalsi male korinky. Hlinu maji vsechny stejne zbytek kyticek v matkarne cca 20 ks stejna hlina stejne podminky a problem nemaji byla tp nove kupovana hlina koupim jeste jednu a zkusim presadit a nebo kokos
"Nepěstuju abych přežil... Žiju abych pěstoval!"
"Každý vyhulený gram, hřebíček do rakve imperialistických štváčů!"
"Teoreticky jsem toho dokázal už tolik, ale prakticky jsem pořád jen alkoholik" -Deph Pekelná ordinace Dr.Crabaklese kalibru 70w - aneb jak na MINIBox pro začátečníky