Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ták a mám tady další kolo.. nebudu to zbytečně obkecávat, protože
jsem kromě modelů měl všechno stejné.. tak vám tu vložím fotečky abych se s váma podělil popřípadě kritika samozdřejme vítana
Chtěl bych hlavně poděkovat uživateli - františekzeleny
tady ještě neco málo před přepnutím.. přepínal jsem v 19.dnu růstu na květ hnojiva na růst jsem pouzival co 3. zálivku plagron grow 4ml/ L a co 3 dny phyt-amin, enzymy 1x tydně
Původní příspěvek od Bohempík Super práce
Enjoy the fruits!!! OTMko je královský kouř!!!
A takle odjetou sem ju ještě neviděl, smekám!
jjj děkuji je to spíš stoned... chuť sladká a silná
jinak dost se mi povedla... jak říkám... 1. kolo bez svilušek stím sem měl vždy velké problémy a taky mi pomohlo, že sem vystihnul spravnou dobu na přepnutí a dodržel sem správný hodnoty EC... ktere byly na nejvyší hodnotě 1,7 a vyplatilo se mi to...
Původní příspěvek od Skamanik Koukam, ze ti to tentokrat zadna pizda neukradla, congrats!
jen se chci zepat, co si mel za subtrat a na pocet kytek?
No kytek na první fotce vidim 9ks a podle barvy a konzistence si myslim že to je Plagron Lightmix ale snad dobře vidim .
Moc pěknej grow a daři se ti dobré vysledky opakovaně , to se vidí malokdy , samo dobrá genetika základ , ja bych se chtel poptat , jaky byli ty kytky velky když si je přepinal a jak se vytáhli (v cm ) a bez květníků , dík
Jinak sem myslel že to jsou ty 12ti litrový květináče ale i tak moc pěkne , nechat to narůst a nezaštipovat , nebo se pletu ??
Ano měl jsem to nakonec v 12L kvetinacich... jak jsem presazoval tak sem to dal do light mixu... jinak predtim to bylo v cocosu také od plagronu.. jinak kytky jsem nezastipoval nemam to rad... pouzil jsem half moons kolínka na nejvyssi vrcholky aby se to kapku srovnalo.
Jinak kytky pred prepnutim mohly mit cca 30cm a po prepnuti nez se zastavily se povytahly o dalsich 20-30cm... jak ktere.. ale skoro vsechny stejne mel sem tam skoro vsechny vrcholky v jedne rovině.
Jinak Děkuji povedlo se a doufam ze v dalsim kole se povede jeste víííc jinak ty fotky z blizka podivam se jestli tu nejaky najdu popripade jeste urcite dodám.S tou genetikou mas pravdu uz 2. kolo jsem bral od jiste osoby tady primo s groweru.. jinak jsem chtěl poděkovat všem, kteří mi dali karmu
citace:
Původní příspěvek od Hlava
No kytek na první fotce vidim 9ks a podle barvy a konzistence si myslim že to je Plagron Lightmix ale snad dobře vidim .
Moc pěknej grow a daři se ti dobré vysledky opakovaně , to se vidí malokdy , samo dobrá genetika základ , ja bych se chtel poptat , jaky byli ty kytky velky když si je přepinal a jak se vytáhli (v cm ) a bez květníků , dík
Jinak sem myslel že to jsou ty 12ti litrový květináče ale i tak moc pěkne , nechat to narůst a nezaštipovat , nebo se pletu ??