Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Fotky jsou ze 4. dne květu jak to rostlo mi nepřišlo nějak záživný páč to rostlo moc pěkně některý jsou ze semen feminizovanejch a některý z regularů, pak taky nějaký řezy od R-mana a Hlavy
a elektrika s předřadníkem na zemi,nech si nakopat od voltů.....
jinak jak tam jsou videt ty košťata v hlíně,pochybuju že si neco srovnáš....minimalně system ne...měj se
čau chtěl jsem napsat to samý jako samolebka, ale nebyl jsem tak rychlej :-) každopádně si myslim že ten přeřadník tam nebude jen tak, že to bude kůli těplotě, ale to byhc raději vymyslel něco jinyho, nebo aspon nějakej kryt na to, než riskovat zkrat.
lidi kdybyste si přečetli příspěvky a nekoukali jen na fotky, tak tam má napsano, kde je waterfarm, neni to vidět, protože jsou ty květináče tak zarostlý jemu to evidetně stačí na porovnání, že vidí že ve waterfarm, je jungle ,že neni vidět na květináč,ale spíš jako porovnání by chtělo mít v každym systemu něco z řizku něco ze semen a něco z regularu a ne to mít každý v jednom , protože pak nevidíš moc ten rozdil bych rek.. ve waterfarm typuju že sou samý řízky a ani jedna ze semene vid?
Naposledy upravil IcanLearnUgRow 25-01-2011 v 07:46 AM
Waterfarm je květináč v květináči a transport jede ze vzduchování do troury který tlačí živnej roztok nahoru se vzduchem je to ta džungle v pravo vzadu svítim 2krát 400w HPS sodík
Jo ve waterfarm jsou jen řízky už byly pěkný když jsem je tam lupnul palec nahoru R-manovi , ze semen je to v levo vzadu femky, uprostřed vzadu řízky apollo 11 , ty co jsou nejvyšší jsou z regularů takže další foto už bude bez samců a asi i přehlednější i s popiskama