Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Já mám 23w teplá bíla 1650lm a roste mi to ,ale tak čím víc tím líp.
Sklizené množství nezáleží pouze na watáži,ale i na genech kyti,hnojkách, a stylu péče o krásky
Na výsledku záleží hodně faktorů
Někdo zkušenější ti toho poví víc.
Měj se a pěstu zdar......
Pročti forum je tu mnoho malowatazniku......
Původní příspěvek od JAHmaican Sorry, ale když vidím příspěvky typu 10-50W, tak si vždycky řeknu: Aha 15 letej klučík to zkouší, hlavně aby na to nepřišla maminka..... Jeeeeď
No nee ,mě je 20 a studuju,nemám finance na nic většího momentálně ,ale má máti i otec o tom ví,vždyť s mámou i hulím .................... Já jen tak
Ja som ešte indor nepestoval, Preto sa pýtam okolo tých žiaroviek, FAQ som si čítal... ja sem iba chcel niečo odvás , Váš nazor, ... Mam doma aj sodíkovku 1200w ale to si myslím že je dosť vela.... p.s. čo znamená keď ma žiarovka ešte v zátvorke nejaké watty napríkad... 20W ( 91W )... A aký máte názor na halogénové žiarovky??
30 x 30 cm na rast kludne vacsi ale na kvete je tento rozmer adekvatny co sa tyka intenzity svetla z halogenom by si ich uvaril zaziva a navyse ani spektrum nema dobre
Kamarát mi daroval nejaké žiarovky, povedal že jeho bratranec pod tým pestoval... Neviem ale aké sú to žiarovky
EDIT: Budem si ale asi musieť zohnať štartér a tlmivku :P