Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Chtěl bych rozjed svůj první mikrogrow.Jako každý začátečník bez zkušeností ... je potřebuju nejprve nasbírat ,,ZKUŠENOSTI,, :-)
A proto budu vděčnej za každou radu,kritiku a pochvalu :-)
Nejprve bych se rád optal,, jestli by bylo možné to rozjed za těchto podmínek .... >>
SKŘÍN : V43/š35/h34 (obyčejné dřevo,,stará skřín,,) jsem limitován prostorem,, mělo by to být tajné :-)
ZÁŘE : Růst - 2x22W úsporka Květ - 3x22W
STÍNIDLO : home práce z plechu :-)
OSAZENSTVO : HK skér bo co to je :-D (prej kvalitnější) jiné nemám :-(
VENTILACE : PC větrák
FILTR : filtr z plynové masky ,,odskoušen a prověřen,, :-D
SUBSTRÁT : zakoupená hlína v obchodě + perlit (kupovala maminka) :-) na svoje domácí rostliny
HNOJIVA : Krystal Start , Krystal růst , Agama hovínka , (dokoupím časem lepší)
Pachový filtr >> použit ze starých plynových masek (nepoužitých)
Přemýšlel jsem nad koupí obyčejného uhlíkového filtru do dygestoří :-) levná alternativa >> mám strach aby obyč větrák dostatečně filtr z masky profoukl :-(
taky jsem testoval filtr z plynový masky, ale nepodařilo se mě ho dostatečně profouknout, a pokud to pěstuješ tajně tak to asi nesmí dělat moc velkej kravál takže to může bejt problém
jinak ti fandím, začínal jsem podobně
s PC ventilátorkama neprofoukneš asi ŽÁDNEJ filtr, ty fugujou docela obstojně pokud je ničím "nebrzdíš".
pokud budeš mít cca 4 květiny, tak se nějakýho extrasmradu bát nemusíš (aspoň zpočátku než kyti bude v 2/3 květenství)
4 kytky je dost, asi by bylo lepší tam dát 1 - 2 a ohejbat a ohejbat, kámoš mel tet 1 kytku v jeste vetsim boxu a byla tam dost narvaná, jde o to jak ji necháš hodně vyrust.