Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ahoj vsem chtel bych se vas zeptat na tenhle model jestli uz nikdo s nim ma nake skusenosti jestli je mozne pestovani venku ATD. Dekuju za informace a za prispevky.
Původní příspěvek od senzaa ahoj vsem chtel bych se vas zeptat na tenhle model jestli uz nikdo s nim ma nake skusenosti jestli je mozne pestovani venku ATD. Dekuju za informace a za prispevky.
Ahoj,každý model se dá v podstatě pěstovat venku.otázka zní zda-li dozraje.
Tvá blueberry je z jaké seeds banky?jsou modely i na out.
A jestli vyloženě toužíš po tý Blueberry, tak Next Generation maj vyselektovanou rychlekvetoucí (jejich slova...) Blueberry. Taky sem nad tim uvažoval.
Já se kaju, já si nezasloužim
ušlechtilou konverzaci, zeleninu, mlíko
dál bejt spisovnej a vzornej
to by za mnou brzo sklaplo víko.
No já vám tedy nevím - dal jsem na slova a sliby Dutch passion, že Blueberry dozrává venku v 2.-3.týdnu října, objedna feminizovaný semínka, namnožil, vysadil, zalejval a co byste řekl? 19.října byla zcela dozrálá a voňavá pod střechou, další rok dokonce už o týden dřív. Mluvím tedy o sezóně 2008, resp.09 - letos by mi nedozrál ani kedluben...