Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
4. deň. Teplota počas dna 28 C, počas noci klesá pod 18 C, ale mám 50 w kábel ktorý je obmotaný zvnútra bunky a trošku to ešte zahrieva. Vlhkost počas dňa 30-40, počas noci 70-80.
8. deň 18/6, a zajtra by mal prísť aj ventilátor, sa teším. Ph vody je 9,??? Mám len roztokový merač Ph vody (skúmavka plus + kvapkadlo) a na druhej strane mi nie je ani znázornení taký veľký rozsah. Ale plánujem kúpiť Ph- tento týždeň. Hnojím Rootsjuice.
ahoj pekné vybavenie, môžeš to zúčtovať tak približne
bacha na Ph netreba to podceňovať a
nehnoj su to ešte male prcky nato máš ešte čas a tá zemina je dokonca predhnojená
pozor na tú teplotu také teplotné rozdieli môžu rastliny šokovať
jednoznačne budem sledovať držím palce
G zdar PIC
K+
Power [▂▃▅▆] 100%
Energy [▂▃▅▆] 100% Parfumy RQS Special Queen 014 Prečo ludia pijú a Soferujú. Ked môžu huliť a lietať?
Jo, zajtra idem na kupovať niečo na úpravu PH a teplota je 29 za svetla a takých 19-20 v noci, ale čakám na ten ventilátor, čo má doraziť, ten to ešte trošku schladí. :-D Hnojivo je Rootjuice a dávam ho v polovičnej dávke na rozvoj koreňov, takže asi nič nehrozí. P.S. Súčasné náklady sú okolo 420 eury. A to ešte nemám komponenty na kvet. :-D Rátam, že dokopy to víde na nejakých 700-800 eur aj so semenami. Snažím sa kupovať vždy to najdrahšie, teda najlepšie, čo je na trhu. A ten preradník stojí sám o sebe okolo 150-200 eur.
11. deň makro. Čoskoro sa bude strihať. Ph upravujem snažím sa to držať na nejakých 6. Zajtra posledný krát zalievam aj s prídavkom Rootsjuice, potom presadenie do veľkých kvetináčov a necháme sa prekvapiť.
14 deň 18/6, vlhkosť medzi 50-80 %. teplota pod lampou 25, ventilátor trošku fičí ale pri koreňoch je len 19,3 C. Už nehnojím Rootsjuice, presadené včera do 11L kvetináčov hlina all mix biomix....