Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
čau lidi,malinko jsem rozšířil svojí pěstírnu(box) a taky koupil silnější osvětlení a spoustu nových věcí. světlo 400w sodík,nová cool tuba a předřadník,zavěšení,ofuky a box 1m x 1m x 2m.
osazenstvo- 5 x bigbud xxl
- 4 x northern light obojí semena od ministry s.
hlína plagron + keramzit naspod a nahoře květináčů,pro lepší prodišnost zespod a zezhora proti plísním na povrchu pudy a pro muj dobrý pocit,protože se mi to líbí trochu kultury do toho pěstování taky
hnojky pořád stejně ,protože jsou super a jsem s nima spokojený HESI-tnt,bloom,pk+fosfor,supervit. + rypen na konec pro lepší fuktifikaci .
Zdravim, vypadá to moc hezky. Chci se zeptat, jak dlouho jsi to měl na 18/6 a jestli jsi použil na růst nějakou jinou lampu? Já už jedu BB XXL 16dní 12/12 pod metlou (400W), začíná to krásně kvést. Ale asi dvě kytky pořád blázní za světlem, ikdyž už hnojím na květ.
Jinak, ať se ti daří, budu sledovat.
ještě to nechám asi týden ,chci to zkusit nechat nakinout co nejvíc,proplachuju to ripenem ,hnojivo na konec květu,uvidím no ,ale týden max a jde to dolu.jo všem dík za karmy,už jsem myslel,že je ten muj thread neviditelný,děkuji všem
nechám to do neděle a pak to seknu asi,ten jeden big bud uprostřed má pořád všechny bíle chlupy o proti ostatním,některé už mají 80 %hnědých,takže do neděle max.
čau mě to přijde, že bych tomu nechal klidně dva týdny :-) nebo zkus klidně seknout něco dřív, a něco nechat at vidíš jak to pak nakyne a jak se to změní s učinkama..ale ja jsem zkousel sklizet v ruznejch intervalech neco i o dva tejdny dýl a nepoznal sem v ucinkach rozdil,vizuelně trochu jo. myslim ze toje dáno modelem kolik to ma thc a kolik cbd... toje jen muj nazor ale... ale máš to moc hezky
Zdravím
tady podle toho obrázku bych řekl, že pokud je to takhle rezavé, je idealní čas sklidit. Ale časově to je trochu jinak. Taky počkám, až ty moje chytí lišku.