Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No, lidicky nedelejte z toho vedu ! Seminko kdyz spadne na zem tak taky neresi postaveni sveho klicku vuci zemi a proste to zvlada zatracene dobre bez nejakych peoples !
Nejvic v poho mi prijde do tmave cajove misticky ci maly hrnicek nalit vodu ( optimum je snad 36 stupnu celsia, ale i 20 staci ) Prikreju vlhkym hadrikem aby skrz neslo prilis svetla a dam to pobliz topeni ci jen tak v teplem pokoji..... a do 12h ci 24 ( mne max do 2dnu) seminka z boku prasknou a zacne lizt klicek. Ani nemusi byt klicek venku.... vhodit do substratu (0,5cm ci hloub - podle toho, kdy chcete aby to vyrostlo nad zem - ono si poradi, fakt
A tak dalsi den ci popristi uz leze vetsino vetsina ven....
ja je klicim tak ze vemu vatovy kulaty odlicovadla na jedno dam seminka a druhym to prikriju a namocim obyc vlaznou vodou...kvuli teplote to nechavam na radiatoru na taliri ale bacha na tom radiatoru to hrozne rychle schne tak bacha zalejvej to aspon trikrat dene aby byla vata mokra ale aby to neplavalo. Do peti dnu by ti to mnelo vyklicit a pak klickem dolu tak 2cm pod zem a je to
ja nechavam klicit na papirovych kapesniccich. Na vate to neni, moc dobry, protoze klicky do vaty jakoby zarostou a kdyz je budes chtit dat do hliny, muzes je snadno potrhat.
Myslim ze se na to uz nekdo ptal ale nikdo neodpovedel. Kdyz udelate dolicek 2cm a date tam seminko, vyrovnavate to pak s okolni pudou (zasypavate to?), nebo nechavate dolik, aby bylo semeno videt?
rozhodne zasypat...
to vriter@cz
me ve vate vzdycky klicily dobre, naposledy vyklicily uplne vsecky
to delisa
kvuli tomuhle pouzivam vatovy odlicovadla maj kulatej tvar a nemaj takovou strukturu aby do nich mohlo seminko zarust
Bamboo: Mne se jeste nepodarilo aby na na vate vyklicilo seminko. Vyschnout jsem je nenechal a vata byla vlhka. Nikdy ne prelita. Nevim podle mne je to dat primo do hliny.
Mne vyklici semena v hline +- 1tyden, zeli na tom jak hluboko si je dam.