Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od WERD kyselina citronová,jedlá soda,H2O2...ale není to na dlouho..pH se vrací
Příště stačí hledat než zložíš zbytečnej thread
Mnoo jedla soda spis to PHcko zvysi....
Akvaristi pouzivaji vyluh z raseliny. Ta je vcelku kysela a tak snizuje phcko. No a ono sehnat kyselinu fosforecnou na upravu PH neni zase takovej problem. Ve vetsich drogeriich by to mohli mit popripade v obchodech s chemikaliemi. No a urco to koupis v growshopech.
Jen ta věc je ztracena, kterou člověk vzdá sám.
S lidmi je to jako s noži, když jsou tupí, jsou nanic.
Muhehehhe
zkusil jsem všechno a všechno krom kyseliny dusičný nebo fosforečný bylo k ničemu, buď dobou než to přestalo fungovat, nebo cenou a prací kolem. Kyselina je nejlepší a nejlevnější řešení.
ahoj. ja to delam octem.....
a citron je nepraktickej.
ocet ma kazdej doma, navic stoji par korun a i dkyz sem nechal vodu stat dva dny tak se mi ph nezmenilo.
takze nevim
taky mi prijde zbytecny vyhazovat penize za ph down v g shopu, kdyz me ocet funguje na 1*
ok je jasny ze asi ma svoje vyhody.
ale na druhou stranu ja to fakt delam uz 4 grow a nemel sem s tim zadnej problem.
nejde ani tak o usetreni 50korun.
navic fosfor bude asi stejne hodne zredenej takze to moc neprida hadam.
mozna az nekdy budu mit cestu tak si ho koupim.
jen tady byl dotaz cim vsim se to da delat
tak sem napsal svoji zkusenost.
kazdopadne je to lepsi nez citronem
Mě by zajímalo, jestli ale to složení octu nemůže nějakym způsobem poškodit kořeny nebo metabolismus kytek celkově...
Přeci jen
* pitná voda
* ocet kvasný lihový
* aroma ( estragonové )
* E150 Karamel ( c )
se mi nezdá jako ideální pro kytky... Kys.citronová mi přijde v tomto ohledu lepší (sice neudrží PH stabilní, ale...)
Ahoj. koncentrace octa je fak mala. ja davam na 1,6 litru vody 0,9 ml octa a jak rikam, zadnej problem sem zatim nemel. pokud se chces podivat jak vypadaj mrkej sem http://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=4
ja teda nevim, ale jednou v zivote sem si koupil PH- v growshopu za 130korun pul litru a za tri roky pesteni mi z toho ubyla tak maximalne decka. Podle me zanedbatelnej vydaj a bezpecnejsi a lepsi nez ocet, citron, raselina a vsechno ostatni vyse jmenovany...
offtopic: proc se posledni dobou pestovani novacku zvrhlo jen v to vsechno vojebat, na vsem usetrit, co neni zadarmo tak je nepouzitelny. Zvlast kdyz si vezmu ze pod 250w se da vpoho udelat 150gramu za tri mesice. Kdyz si vezmu cenu gramu na ulici za kterou si to doted kupovali 200/gram tak mi to vychazi ze mladas co zacne pestit pod 250w sodou usetri za tri mesice 30 000korun a porad nekdo premysli jak snizovat ph citronem a svitit halogenem atak... PS: zadna pruda, jen k zamysleni. Je mi to divny...
Tisková oprava:
Ve včerejším vydání našich novin jsme omylem
uvedli, že Jiří Paroubek je z Brd.
Správně mělo být uvedeno, že Jiří Paroubek je zmrd.
Všem obyvatelům Brd se hluboce omlouváme.
Já třeba hnojím cannou a ph vůbec nemusím řešit (pokud teda nepřestanu hnojit )
Mr. Knorr: já myslím, že octem ani citrónem se žádny peníze neušetří, ba naopak, vyjde to mnohonásobně dráž. Stačí kapka kys. a máš to, takhle musíš mačkat několik citrónů apod.. Takže to bude asi něčím jiným.. Možná blbostí
A těch 30 000,- no nevím, el. si celkem požere a 150g na 3 měsíce to je nic, takže ještě stejně před sklizní od někoho pár g koupíš.. No ušetříš, ale rozhodně néé tolik... Ale jinak máš pravdu, asi to chce hodně lidí pojebat.. Nakonec stejně zjistí že to nejde..
Ale domácí hnojky, bakterie, apod.. kam se na to hrabou kupovany hnojky? Proč zbytečně utrácet za něco, co si zvládneš udělat sám..