Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čůs,
zajímalo by mě zda máte někdo štěstí jak já a rostou vám zázračný houbičky na zahradě...
Bohužel fotky nemám, ale co sem se přestěhoval do RD v praze tak mi tu rostou (už nějakých 6 let) v kvantech všude možně po zahradě.
Dřiv sem se tim nějak nezabejval zjistil sem to až tenhle rok že jde o lysohlávky, jen vim že ty samý houby tu rostli už dávno dřív.
Co bych to odhadnul tak sem nasbíral v jeden den po zahradě cekem asi z 5 různých míst cca 150 hub.
Co vy?
jo to já mám taky žampiony a ja nevim co všecko už mi tu rostlo já sem tu přítomnost těch libových hub zjistil uplnou náhodou. Dřív sem je totiž nekonzumoval a ani sem pořádně nevědel jak vypadaj nesezbíraný ještě v zemi.
Co mi to na zahradě roste za houby sem začal skoumat až když sem pustil ze zahrady domů psa, ten se začal po necelý hodine dusit a pozvracel mi ručně tkanej koberec za celkem dardu peněz.
Vylezl sem ven a přemejšlim z čeho to může mít kouknu na místo kde sem při ranním cigárku čuměl na pár hub a tam už byly jen zbytky, kousky klobouků atd. Tak sem pár celých hub urval a podle porovnání s obrázky na netu sem vydedukoval že jde o Psilocybe bohemica, neboli tedy Lysohlávku českou. No nejdřív sem z toho ani nějak radost neměl ale po vydařeném výletu do českých luk, polí a lesů jsem skutečně rád že je tu mám Jen už dávám pozor na psa, teď sem totiž zjistil že bleje taky když olizuje ty ropuchy který se mi tu občas objevěj že bych si jednu chytil?