Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Toto je má druhá zkouška indoor. Zlodějů marihuany je zdá se víc než opravdových pěstitelů a tak jsem se rozhodl sestavit si vlastní podnebí pro květinky aby má zima byla veselá a já byl soběstačný
.
...lampa - 600 W GIB Lighting Flower Spectre XTreme Output
...Filtr pachový HE 400 m3/h
...odtah - Ventilátor Ruck RK 125L (355 m3/h) <---
...přítah - 2ks PC větráčky 12V <---
... ofuk - Cirkulátor vzduchu BIONAIRE BAC <---
... hnojiva - BioBizz BioGrow
- BioBizz BioBloom
...substrát - Plagron Growmix
+ další technika na kontrolu a regulaci teploty a vhkosti.
Každou připomínku informaci nebo radu uvítám, tak pište !! !
Rozhoduju se zda použít zaštipovací technitu FIM nebo to vzít klasicky po staru. Protože klasický zaštipování zatím fungovalo na 100% zatímco FIM se mi povedlo nechtěně.
Ještě bych chtěl požádat o radu kdy mám přesazovat ?
..cao, tak model si si vybral dobrej, Honey B je fakt chutovka.
..přesazuj až bude květináč pěkně prokořenělej, pak jen trošičku pomačkáš strany, zespoda klepneš do květníku a kytka vypadne sama
..a zaštipoval bych určitě FIM, neboj se toho, neni to nic složitéhot
..držim palce a přeju hodně zdaru k+letí
Tenhle model mi doporučil kamarád tak doufám že máte oba pravdu.
Diky za radu na přesazování zatím jsem vždy používal RW a pak přímo do země, a do toho FIMu se taky pustím jednou se to vyzkoušet musí a když jsem viděl jak pěkně se to může rozvětvit tak to za to rozhodně stojí.
Tak jsem holky přesadil a řekl bych že se jim daří dobře, musel jsem dát lampu trochu výš jelikož mi trochu popálila 2 květiny ale myslím že se z toho dostávaj pěkně.
Jinak jsem zjistil že budu ještě muset trochu dochytat ventilaci protože teplota občas stoupne až na 29°C a to se mi ani trochu nelíbí. Teď přez zimu to asi vydrží ale pro příště si pořídím cooltube. Nemáte někdo nějakej šikovnej návod na ...Do it yourself... nebo nějakou radu z čeho se to udělá dobře ?
přikládám fotečku jak mi rostou :-) fotil jsem to průběžně
Jak se tak koukám na tu ventilaci.. Proč máš to potrubí tolikrát ohnuté?? Co já vím účinost odtahu klesá při ohnutí do pravého úhlu.. A ty to tam máš ohnuté několikrát. Možná nemusíš vůbec řešit jiný odtah, stačí když upravíš ten co máš...
Poradil mi to známej z growshopu jelikož jsem to potřeboval odhlučnit, říkal že čím víc to zakroutím tím víc utlumím hluk. Protože v tom potrubí je jakási vata tak to celkem funguje, ale jak jsem zjistil tak to slyšet není a zkusím dát na tvou radu.