Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » První INdoor
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
Person
Nový Člen

Karma uživatele Person - 0% Pěstitelská

1.INdoor 400W Příspěvek č. 1

Zdravím všechny Growaře,

chtěl jsem se pochlubit,začínám pěstovat a uvítal bych nějaké rady.
Koupil jsem si celej pěstební set.Do něj 10ks semínek Euforie regular a 6 semínek AK-47 feminised (zítra dojdou).

Moje pěstírna:
Darkroom 400
Sylvania SHP 400w
Ufo ventilátor 275m3

Hlína: Light mix BioBizz 50L
Hnojiva BioBizz:
Bio grow 1L
Bio Bloom 1L
TopMax 0,5L
AlgAMic 0,5L
Rootjuice 250 ml

Na kytky už pálí ta 400W lampa 4.den 18/6 svítí

Mám teď aktuální problém s ph vody která má 6,8 ph a já mám ph mínus a potřeboval bych radu ohledně toho kolik mam dát do vody ml aby se ph vyrovnalo na správné ph(tuším kolem 5,7ph).

Díky

Galerie tu :

https://grower.cz/home/viewer.php?...erson&x=10&y=16

1.INdoor 400W

Naposledy upravil Person 04-10-2010 v 15:32 PM

Old Post 04-10-2010 v 13:44 PM
Person je offline   Profil uživatele Person   Find more posts by Person   Foto galerie člena Person   Click here to Send Person a Private Message   Add Person to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
AHM4D
Stálý Člen

Karma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

tak trochu kritiky
na začatek jsi měl koupit spíš pár řezanů, se semenama to není moc prdel, kor s femkama, ale jen si zabojuj
na takhle malý holky nemusíš pálit 4kilem, respektive tam hrozí riziko spálení, stačila by úsporka bo zářivka s modrym spektrem a dávat jim takhle ze začátku klidně 24/0..
kup ph metr nebo aspoň kapky za pade, pokud to nemáš v ruce tak to neodhadneš, a bude ti to kolísat jako svině což není moc dobrý
pořiď pořádnej ofuk, jsou slabý a podle toho bude vypadat i výnos..
jinak přeju hodně zdaru, kdyžtak se ptej

*400W Drip..SensiStar Euforia Sk#1 2010*
**400W AEROBOX..WhiteWidow NorthernLights WhiteRussian Carnival Chronic 2008 **
***Authentic bio cannabis area´s 2008 ***
****400W Soil+Coco...NYCD Nebula BigBud Whie Widow 2008 ****
*****400W Soil+Coco...PowerPlant OrangeBud Skunk#1 Chronic 2007 ******
******Authentic bio cannabis area´s 2007******
*******První pokus 400W Soil+Coco indoor mixseeds 2007*****
Začátky outdoor 2003-2006

Old Post 04-10-2010 v 16:15 PM
AHM4D je offline   Profil uživatele AHM4D   Find more posts by AHM4D   Foto galerie člena AHM4D   Click here to Send AHM4D a Private Message   Add AHM4D to your buddy list     Navštiv homepage uživatele AHM4D! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Person
Nový Člen

Příspěvek č. 3

Mám docela velkej box takže 400W to i vytopí protože to mám na půde.
Co se týče ofuku mám tam UFO to nestačí ? Mám i cirkulační venťák,muzu ho tam klidně píchnout a budu asi muset box celej zateplit polyšem protože v noci tam je 12 stupňů.Co se týče pH metru,mám kapky ben.Měřil jsem pH vody a je 6,8.Mám i pH mínus na sražení pH ale nevím kolik toho mám dát do litru vody?

Co se týče semínek,ty Euforia jsou regular a ty AK 47 co příjdou zítra budou feminised.A navíc nevím od koho jsem si měl řezy opatřit,protože nikoho kdo by je měl neznám...

1.INdoor 400W

Old Post 04-10-2010 v 17:03 PM
Person je offline   Profil uživatele Person   Find more posts by Person   Foto galerie člena Person   Click here to Send Person a Private Message   Add Person to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
AHM4D
Stálý Člen

Karma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

jasny ale takhle malý prcky bys mohl mít klidně v menším boxu někde v pokoji pod úsporkou, zbytečně budeš solit za elktriku, měly by stálou teplotu atd..ale ok tvoje volba
ten větrák tam určitě dej, pod 4kulí jsem se vždycky snažil mít min.2 ofukáče, čím víc tím líp..
k tomu ph, stačí pár kapek a změřit, do tý hlíny at to máš kolem 6..

*400W Drip..SensiStar Euforia Sk#1 2010*
**400W AEROBOX..WhiteWidow NorthernLights WhiteRussian Carnival Chronic 2008 **
***Authentic bio cannabis area´s 2008 ***
****400W Soil+Coco...NYCD Nebula BigBud Whie Widow 2008 ****
*****400W Soil+Coco...PowerPlant OrangeBud Skunk#1 Chronic 2007 ******
******Authentic bio cannabis area´s 2007******
*******První pokus 400W Soil+Coco indoor mixseeds 2007*****
Začátky outdoor 2003-2006

Old Post 04-10-2010 v 18:00 PM
AHM4D je offline   Profil uživatele AHM4D   Find more posts by AHM4D   Foto galerie člena AHM4D   Click here to Send AHM4D a Private Message   Add AHM4D to your buddy list     Navštiv homepage uživatele AHM4D! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 5

ten polystyren ti stacit podle me nebude, vypne se svetlo a nema se tam co ohrivat jedine vypnout i odtah a nechat jen ofuk. stejne, na pude bude za chvili kosa jak svina. spis sefnout nejaky teplomet s termostatem...

hele nemusis nikoho znat, sak v bazaru je plno matkaru co prodavaj rezy

Old Post 04-10-2010 v 18:07 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Person
Nový Člen

Příspěvek č. 6

Aha ok to jsem neveděl,tak příště Co se týče teploty objednal jsem topný kabel 50W tak uvidíme

A zítra tam dám ten venťák.

1.INdoor 400W

Old Post 04-10-2010 v 18:50 PM
Person
Nový Člen

Příspěvek č. 7

Lidičky,kde je tu bazar s řízkama atp ? Chtěl bych se mrknout na Šalvěj ale zatím jsem našel jsem téma Bazar v Námětech a ještě k tomu zamčené...

1.INdoor 400W

Old Post 04-10-2010 v 20:14 PM
Host
Host

Příspěvek č. 8

no a nejakou regulaci topeni tam mas? at ti tam neudela tropy...... 40stupnu taky neni dobre rezy jsou v zahradnickem bazaru. kdyz jsi dokazal udelat thread, tak najit zahradnicky bazar dokazes ne? se salveji - hledej

Old Post 04-10-2010 v 20:19 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Person
Nový Člen

Příspěvek č. 9

Jo díky už to mám Hele co si myslíte o pěstovaní ganji a šalvěje dohromady?

1.INdoor 400W

Old Post 04-10-2010 v 20:36 PM
Person
Nový Člen

Příspěvek č. 10

Co myslíte s tou šalvějí dohromady s kytkama zelenyma ?

1.INdoor 400W

Old Post 06-10-2010 v 20:06 PM
Person
Nový Člen

Příspěvek č. 11

8.den růstu

Teplota při zapnuté lampě : 30 stupňů
Teplota při vypnuté lampě : 18 stupňů
Vlhkost při zapnuté lampě : 40 %
Vlhkost při vypnuté lampě : 80 %

1.INdoor 400W

Old Post 08-10-2010 v 11:22 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 15:10 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás