Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
chtěl jsem se pochlubit,začínám pěstovat a uvítal bych nějaké rady.
Koupil jsem si celej pěstební set.Do něj 10ks semínek Euforie regular a 6 semínek AK-47 feminised (zítra dojdou).
Hlína: Light mix BioBizz 50L
Hnojiva BioBizz:
Bio grow 1L
Bio Bloom 1L
TopMax 0,5L
AlgAMic 0,5L
Rootjuice 250 ml
Na kytky už pálí ta 400W lampa 4.den 18/6 svítí
Mám teď aktuální problém s ph vody která má 6,8 ph a já mám ph mínus a potřeboval bych radu ohledně toho kolik mam dát do vody ml aby se ph vyrovnalo na správné ph(tuším kolem 5,7ph).
tak trochu kritiky
na začatek jsi měl koupit spíš pár řezanů, se semenama to není moc prdel, kor s femkama, ale jen si zabojuj
na takhle malý holky nemusíš pálit 4kilem, respektive tam hrozí riziko spálení, stačila by úsporka bo zářivka s modrym spektrem a dávat jim takhle ze začátku klidně 24/0..
kup ph metr nebo aspoň kapky za pade, pokud to nemáš v ruce tak to neodhadneš, a bude ti to kolísat jako svině což není moc dobrý
pořiď pořádnej ofuk, jsou slabý a podle toho bude vypadat i výnos..
jinak přeju hodně zdaru, kdyžtak se ptej
Mám docela velkej box takže 400W to i vytopí protože to mám na půde.
Co se týče ofuku mám tam UFO to nestačí ? Mám i cirkulační venťák,muzu ho tam klidně píchnout a budu asi muset box celej zateplit polyšem protože v noci tam je 12 stupňů.Co se týče pH metru,mám kapky ben.Měřil jsem pH vody a je 6,8.Mám i pH mínus na sražení pH ale nevím kolik toho mám dát do litru vody?
Co se týče semínek,ty Euforia jsou regular a ty AK 47 co příjdou zítra budou feminised.A navíc nevím od koho jsem si měl řezy opatřit,protože nikoho kdo by je měl neznám...
jasny ale takhle malý prcky bys mohl mít klidně v menším boxu někde v pokoji pod úsporkou, zbytečně budeš solit za elktriku, měly by stálou teplotu atd..ale ok tvoje volba
ten větrák tam určitě dej, pod 4kulí jsem se vždycky snažil mít min.2 ofukáče, čím víc tím líp..
k tomu ph, stačí pár kapek a změřit, do tý hlíny at to máš kolem 6..
ten polystyren ti stacit podle me nebude, vypne se svetlo a nema se tam co ohrivat jedine vypnout i odtah a nechat jen ofuk. stejne, na pude bude za chvili kosa jak svina. spis sefnout nejaky teplomet s termostatem...
hele nemusis nikoho znat, sak v bazaru je plno matkaru co prodavaj rezy
no a nejakou regulaci topeni tam mas? at ti tam neudela tropy...... 40stupnu taky neni dobre rezy jsou v zahradnickem bazaru. kdyz jsi dokazal udelat thread, tak najit zahradnicky bazar dokazes ne? se salveji - hledej