Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Existuje pouze jeden opravdu závažný filozofický problém: to je sebevražda. Rozhodnout se, zda život stojí nebo nestojí za to, abychom ho žili, znamená odpovědět základní filozofickou otázku. Všechno ostatní, zda je svět trojrozměrný, zda duch má devět nebo dvanáct kategorií, je až druhotné. Albert Camus
Jo jo, docela se na to už těšim, hlavně doufám, že zas dostanu nějaký hnojky jako minule a taky drtička by se mi hodila, ta minulá zdarma od GHseeds už drtí někomu jinýmu...
Jen zas nesmim zapomenout na to, že nemám pálit brka, moc lidí a ruch mi nedělá moc dobře, minule jsem se tam zmateně motal jako pičus!
Já se kaju, já si nezasloužim
ušlechtilou konverzaci, zeleninu, mlíko
dál bejt spisovnej a vzornej
to by za mnou brzo sklaplo víko.
Původní příspěvek od Časlove ....Jen zas nesmim zapomenout na to, že nemám pálit brka, moc lidí a ruch mi nedělá moc dobře, minule jsem se tam zmateně motal jako pičus!
taky urcite dorazim i s kamosema a jinou bandou od tud cannabizz byl fajn.Dostali jsme pekne nalozino hnojivama,tak jsem nevahal a hned jsem rozjel test hnojiv na stejny genetice.ted uz je v boxu celkem i na co koukat tak asi pristi tyden opet zalozim galerku at muzete posoudit sami.muj favorit z darovanych vzorku je zatim atami,ale uvidime jak to bude dal.do sklizne daleko