Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
čau groweři moje kytí pomalu plěsnivěj už sem odstříhnul dvě větvičky z kažky kytky.z ničehož nic to zežloutne a na stolku se objeví plíseň..taky žloutnou listy,ale převážně ty větší kde ani plíseň není...teď sem tři dny nezaléval tak nevím co tomu může chybět...zalévám plagronem alga bloom 4ml a poslední dva tydny 1ml green sensation vždy jednou týdně...kytí sou v 57 dnu květu,ale jěště to není k tomu teď ma pořád pršet takže pravděpodobnost plísně bude dost vysoká...Co by ste ďelali???
Pěkné balkonovky + ideální výška rostlin
nemáš to přelité dlouhodobě? na balkoně by tak plesnivět nemělo pokud ti v poslední době nezmokly.
Ale jinak fakt pěkné K+
dík za Karmu...zalejvám tak po dvou dnech a né moc...je možný že když je kytka v květu tak už nepotřebuje tolik vody?asi je to blbost co...jinak zrovna teď na ně bohužel prší sice je na balkóně stříška,ale bohužel malá.zaleží z jaky strany prší,zrovna mám smůlu :-(
ahoj peknej balkonek mam doma neco podobnyho z toho zloutnuti listu si nic nedelej to je normalni kytka uz zraje a tyhle velky zlutaky nepotrebuje tak je treba ustrihni ( stoji ji to zbitecnou energii kdyz se jich bude muset zbavit sama ) ... rozhodne uz nepotrebuje tolik vody jako treba na zacatku srpna kdy celej den prazilo slunce to sem zaleval kazdy rano i vecer ted staci jednou za 2-3 dny zalezi na pocasi kdyz bude chcat tejden v kuse tak staci tak jednou za tyden ... pocasi vypada na prd a lepsit se to nema na tvem miste bych vysadil hnojky a zacal pomalu s procistovanim at pak nehulis hnojky az plisen zautoci ve vsi sile at se dari K+ leti
dík za k...koukal sem na tvůj balkón a neřek bych že máš něco podobnýho ty máš mega balkón :-) ok,vysadím hnojky a budu čekat...poteboval bych ještě poradit...mam tam na jedný kytce uhnilej stonek snažil sem se to ošetřit,ale žloutne to zatím teda jen listy.mám to uštípnout?přežije to kytka vůbec?
dneska jsem navštívil skleník trošku sem ho vyplenil a nanosil sem tam kytky.už dva dny na ně pršelo a dnes sem objevil na 3 větvičkách plíseň tak sem je hned ufik.doufam že to tam nebude hnít když budu nechávat otevříno...