Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim všechny G Toto je můj první out a mám takové divné tušení... Kyti je ve 30 dnu květu má 2,5 m nádherně košatá ale teď jí začli hrozně růžovět květy nevim jestly ji něco chybý nebo to může být i genetikou je to ze semínka No name... Možná k tomu přispělo i to počasí co tu máme pořád leje a tudle foukal takovej vítr že sem kyti musel trošku znásilnit a takle ji uvázat Budu rád za každý příspěvek a radu předem děkuju...
Cau, kurva to je ker jak hovado, moc peknej!
Fialovy pestiky jsou genetikou bezpochyb, zajimalo by me jak ti to dokvete a kolik tam schvalne bude gé! Jinak o pocasi mi ani nemluv, je to na pytel! Doufam ze mi kytky stacej v poradku dokvest jinak budu asi brecet
Ty jo fakt krásná kytka, i jak se větvý mrška jedna, a je vidět, že ani o pryskyřici neni nouze! To fialovění neni na škodu, trochu barbie styl ne!
Tohle je asi nejhezčí noname co jsem viděl!!! Zastřihával si to, nebo se to takhle hezky větví samo?
Určitě sem pak házej další fota!
Já se kaju, já si nezasloužim
ušlechtilou konverzaci, zeleninu, mlíko
dál bejt spisovnej a vzornej
to by za mnou brzo sklaplo víko.
No ty kraavo ... fakt pekna kytka ... taky mam podobny kere ale zatim nekvetou (white widow)... kazdopadne potom sem hod kolik toho vahove po sklizni bylo ... to by me zajimalo pestu zdar!!!
Jahu: bohužel semínka už nemám to bylo od kamoša na zkoušku jestly z toho něco bude..
Časlove: jojo to je barbie jak sviňa a nádherně voní po celém okolí no zastřihnul sem ji když byla asi tak 30cm nad zemí to se rozvětvila do 8 vršků a pak si jela už sama takle..
Jojo určitě další foto bude když to zajímá tolik lidí..