Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ahoj...fakt omluva za nejapnej dotaz. Spíš bych ráda jen potvrzení mojí domněnky. Letos jsem poprvé zasadila..outdoor. No a konečně kvetu:-) Jeden kousek mi kvete už týden, ostatní čtyři zatím nic. Už podle toho usuzuju, že jde o kluka? Mám vyškubnout? Měří 185cm, je nejvyšší. Na balkoně mám 2 rostlinky, vypadá to na 1+1, těm bych dovolila opylování:-)
joo jinak jak píšeš že máš na balkoně 1+1 a že bys dovolila opylení..takže abych to dobře chápal tu jednu samicu chceš celou oprcat?? pokud jo není to škoda? stačí třeba jen s pár paliček..pokud je to myšleno jinak,tak se omlouvám
učím se, dělám pokusy, fakt zatím žádný zkušenosti. Tohle jsou první kytky (včetně pokojovek) co mi nechcíply:-))) Na balkoně jsou o hodně menší. Tam chci pozorovat co to udělá když se oprcá samice, chci vidět ten rozdíl....ale co jsem četla, stačí když štětečkem opyluju jen pár květů holky a pak rychle zruším kluka. Na zahradě ho vytrhnu hned. Tam by byla škoda obrovská, to nechci riskovat:-)