Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj všichni.
Tak po předchozím fiasku "další pěstitel" jsem tu zas.
Akorát jsem změnil skříň a světlo na růst.
Tak teda jak to vypadá:
Box Dark street XL 120/120/200
Světlo na růst CFL 200W na květ 400W sodík
Odtah ventilátor 125m3/hod.
Ofuk Klipsňák
Přítah zatím pasiv.
Hlína Plagron Royalty Mix
Hnojky od Plagronu
Holky to je trochu nadýl-chěl jsem Blueberry ale nikde jsem nesehnal tak jsem sháněl Orange bud ale taky problém.Nakonec se mi ozval jeden týpek na inzerát a psal že OB má.Nakonec OB mám 8 kousků,byly to takové horší řezy tak mi k tomu prodal 10 řezů Top 44.No a minulý týden mi kámoš donesl nečekaně 10 x skunk 1.Takže celkem 28 kousků.Chtěl jsem 10 a mám jich 28,no uvidíme jestli se tam vlezou.
Ještě k té hlíně.Jelikož se objevilo tolik řezů takže mi nevyšel Plagron Royalty Mix tak na 10 jsem musel použít obyčejný substrát pro pokojové rostliny.Květináče mám 3,5L
Holky jsou na růstu 14 dní a dnes jsem je přesadil do 3,5L květníků.Těch 8 OB se krásně probralo a vypadají OK.Jsou vysoké tak 9 cm a už se krásně rozvětvujou.
Teplota den 24 a noc nevím to spím.
Vlhkost ???? není vlhkoměr.
PH 6,5
Tak jsem namontoval 400w sodík a přepnul hodiny na 12/12 , no uvidíme jak to půjde.Doteď jsem svítil 19/5 a vypadá to že to kytky snášely dobře.Jediné z čeho mám obavu je teplota.CFL 200W uchlatit není vůbec problém ale 400W to bude mazec.
Tak kytičky jsou druhý den na 12/12 a vypadaji OK.Měl jsem strach z teploty a je to uplně v pohodě,uvidíme až bude venku hic.Ale hic asi letos už nebude.Teď začínám používat 5ml na Plagron Terra Bloom na litr vody.
Poraďte prosim někdo kdy začít přidávat Plagron P-K 13-14.
Dík za radu vidím že mám ještě čas s P-K.Dnes je to 6 dní na květu a vypadá to OK.Dnes jsem to blejsknul a vypadá to super.Příště hodím i detaily jednotlivých odrůd.
Ještě jsem zapoměl neměl by nekdo zájem o dvě vstupenky na CANNABIZZ PRAGUE.Poslali mi je z jednoho growshopu a mi jsou nanic protože se do Prahy nedostanu.Kdyby nekdo měl zájem tak mu je zadara pošlu jinak je vyhodím.Tady je odkaz www.cannabizz.cz
Tak dnes hodím nejaký foto jen odrůdy Orange Bud.Kytky se mi hodně líbí,připomínají mi WW,co jsem měl předchozí kolo.Malé kytičky s velkými listy.Hodně se větví a vůbec se nevytahují.Doufám že to nedopadne jak WW kytky byly pořád malý a potom kolem 1metru.To by mne nasralo,no uvidíme.Teplota v boxe je něco kolem 24 stupňů.Zatím zalívám obden asi 4dl vody na kytku.Tento tyden jsem dával na litr vody 5ml Plagron Terra Bloom a ještě 2ml Terra Grow.Odedneška jen Bloom a potom někdy přidám P K .Musím ještě pořešit pacháč.Začalo to den ze dne vonět.
Na ty lístky už nepište už nejsou..
Tak jsem se rozhodl přihodit aktuální foto.Jsem zase o pět dní dál a vypadá to ok,ale toho místa je čím dál míň.Dnes jsem vyndal všechny kytky ze stanu a jak jsem je tam vracel tak jsem to skládal jak pucle ,no asi to bude později pořádný mazec.Top 44 kvete opravdu rychle.Četl jsem že stačí jen 40 dní,takže za 30 dní by měla být kosa.Musím říci,že když je to taková jungle,tak hlína v květnících tak nevysychá.
Včera jsem zjistil že se mi na spodních listech dělá asi plíseň.Jsou to takové malé kolečka bílého chmýří.Dnes jsem to trochu prostříhal a omyl listy vodou s přípravkem kuprikol 50.Ještě jsem nechal otevřenou skříň a zapnul jsem velký stojanový větrák.Doufám že to zmizí a nebude se to zvětšovat.
Cest, koukam sleduju .Zajímá mě jak na tom budeš s výnosem s tvým stylem pěstění.Tzn. zaplnit celou plochu řezama a nezastřihávat a brzo přepínat. Už nějakou dobu o tom uvažuji taky.
Každopádně ať ti to dobře dopadne
Dobrý den groweři.
Dnes je to 10 dní co se objevila ta plíseň.Použil jsem bioan a vypadá to líp.Předchvíli jsem otřel listy bioanem + smáčedlo.No uvidíme jak to dopadne.
Dnes je to 32 dní na 12/12 a až na tu plíseň ok.Ještě se někde najde nějaký plesnivý flíček,ale hned jak ho vidím tak buď otřu a nebo ten list odříznu.
Ponaučení zní jakmile je řízek nějaký nemocný ZAKOPAT a toho kdo to prodal NAKOPAT.Nebo nakopat sebe že jsem je ty horší řezy vůbec vzal.
DOBŘE MI TAK..