Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim Growers )
Chtel bych se tak trosku pochlubit a hlavne zjistit, Vas nazor na muj out !)
Je to NoName ..To jednoho dne jsem si zresil fakt libovy skank a znej mi vypadlo tohle seminko )
Mam to v Light Mixu..V dobe rustu jsem nehnojil...Ted hnojim Plagron Alga Bloom..
Tohle je trosku starsi fotecka myslim tak 10 dnu ..zitra bude uz new !.))
Původní příspěvek od Jack Ek. no a to je na zacatku podzimu ?
nebo jak ?))
Zatemnenie, alebo počkaj na skracovanie dní. Aby sa prepla na kvet musí mať maximálne 12 hodín svetla denne.
Keby použijeľ Hľadať, alebo prečítaš FAQ, vieš všetko potrebné...
pravidelně kytku třeba v 7večer hodiš do tmy kdyz ju v 8 - 9 večer rano vytahnes na svetlo a tento postup budes praktikovat po celou dobu kvetu kytka pokvete :-) ona shruba po 3 dnech zatemnovani pozna rozdíl periody a začne nakvetat zezačatku jen tak z lehka a az se obevi první naznaky palic zacni poradne hnojit na kvet a rozjede se ti to :-D a pak uz budes veselej
Původní příspěvek od MDe_ To tě chci vydět jak budeš tolik dnů šaškovat tam z5 tam z5 Udělej si kostru a pres to hod plachtu , at nemusíš kvítí přenášet jak blbej
ja je přenaším každej večer každy rano nějak sem si zvykl si vzdycky u toho dam šluka pokecam si s kytičkou a tak kazdej den je to docela zabava
Já u ní taky dokážu sedět i hodinu a dívat se jen na ní Já nechám kvítí ještě se protáhnout a pak zatemním . Ty počasí co tet jsou (ras teplo ras zima) mě pěkne sere .. pořád kytku , která není zase tak lehká" tahat sem a tam .. tak sem jí dal na půdu pod střešní okno . V noci je tam pořád teplo a přes hyce otevřu okno .. asi počítám týden a prostě připínáčkama dám folii nebo nějakou černou tátku do okna (ale jak jsi psal v 7 ráno né to ještě spím )