Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mám asi měsíc a půl starou kytí... Už od semínka mě trápily konečky lístků které zhědnou a zkroutí se nahoru, vždy se vytvořilo patro, které bylo v pohodě, pak přibylo další ale to první začalo dělat tohle... Před včerejškem sem ji dal uz naplno ven a objevili se mi tečky na listech, jakokdyž spálené od slunce, taky mám o hodně tenčí stonek než kámoš co je má stejně staré, ale říkal že má míň pater než já...Tak fakt nevim... A na novém patře my vyrostl retardovaný lístek... Kyti je zatim bez hnojiva jen v kaktusačce s popelem a žížalíma hovnama... Jestli zjistíte co s ní je tak pls poraďte co dělat... Přikládám i foto ikdyž mizerné, tak se omlouvám, zbytek je u mě v galerii. Growu zdar Nicker
Původní příspěvek od darxtar zle pH je moj tip. Upravujes zalivku? +odmeraj pH aj z vytoku
ty vodu beru ze studně...je to lehká minerálka... Upravoval sem peroxidem ale od toho sem upustil, změřené není.. Trochu víc sem pátral a stav odpovídá nedostatku draslíku a fosforu..tak nevim..posudte pls...ale diky za radu
Původní příspěvek od Nicker
ty vodu beru ze studně...je to lehká minerálka... Upravoval sem peroxidem ale od toho sem upustil, změřené není.. Trochu víc sem pátral a stav odpovídá nedostatku draslíku a fosforu..tak nevim..posudte pls...ale diky za radu
peroxid?cože?wtf? máš problém s ph jak píše kolega.
Nevím hoši co máte proti peroxidu ?
Vynikající věc.
Samo ,že výsledky dle koncentrace.
Ta hlína taky nevypadá moc hezky, to je v písku nebo co?
A dle spodních trojlístků 45dní staré kytky, vlhkostí si taky moc neužily.
V návodech najdeš hodně ,ale dost podstatných věcí tam není.
Původní příspěvek od LAmater Nevím hoši co máte proti peroxidu ?
Vynikající věc.
hlina je smes substratu na kaktusy, písku, štěrku, žížalích hoven a popela... peroxid dávkuju 10 kapek na 1,5l vody na postřik a 5 kapek do zalivky+ jeste do hnojiva... jinak mohl bys mi napsat na icq prosim a domluvime se tam poradne at forum moc nezahlcujeme?
jinak mas paradni odhad... ICQ 366069886
Původní příspěvek od LAmater Nevím hoši co máte proti peroxidu ?
Vynikající věc.
Proti peroxidu na snižování ph docela dost kua to je jak kdyby jsi snizoval ph septonexem čím to snižovat správně máš ve faq.
Původní příspěvek od masterblaster akvarijní kapky, lakmusový papírky. budeš muset udělat něco jako výluh té hlíny. Ale třeba bude stačit jen rovnat ph zálivky.