Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Né že bych byl zklamanej z minulýho kola ale přece jen...
BOX zustal stejný tudíž 125x125x180
SVĚTLO 400 W GIB Lighting Flower Spectre XTreme Output
VENTILACE nechci nechat něco náhodě tak odtah VK150 s 495m3/hod s FILTRem Home 420m3/hod tuším na květ
OFUK 40cm stojaňák
ZVLHČOVAČ Clatronic(stejná prakticky jak SPS808)
HLÍNA Plagron Growmix+perlit+0.5l/květináč RW kostiček-slibuju si od toho že nebudu muset každej den po přepnutí zalívat
KVĚTINÁČE 6-6.5L
PH Essential metr a kys. na Ph-
EC zatím 0 ale možná pořídím
HNOJKY Canna Terra Vega,na květ asi taky Canna, Atami PK 13-14,Atami Enzymi,Plagron Phytamin
CHEMKY preventivní postřik Biool a Omite
Vše už nachystáno a čeká se na kořínky modelů:
3x Jack Herrer
3x WW
5x Ed Rosenthal
5x Skunk47
Všechny tyto mám vlastní:je to poznávací kolo páč S47 a WW mám od jara z Vídně a JH sem dostal od kámika co rušil matkárničku-díkec chlape
Snad tohle kolo výjde už s pořádnou gramáží páč se po tomhle kole chystám na selekci Critical Mass a Aurora Indika co mám doma seeds
Další info a foto postupně dodám...
jak člověk přestane ostatní chválit a vybočí z řady ovcí hned to smrdí K-
ako mas vyriesene to VKcko? mas to ako odtah v jednom boxe? alebo je tam spraveny nejaky zvod aj do matkarne?? pride mi to totiz zbytocne prevzdusnene ale ked teplota nepustii
osobne by som ho zapojil cez fazu na nejaku 60w ziarovku.... vykon odregulovany pekne nehuci to a daco usetris aj na elektrine..... skutocny prikon takto zapojeneho VK je 38w (merane domacim watmetrom). Tym padom nemusis mat zvlhcovacku na max a tym menej elektriky spalis.....
no mám to zatím v jednom boxe...zkušebně tam jsou matky ale stejně bojuju s teplotou.přecejen ten pokoj je na západ a slunko tam peče do noci a tak sem rád že se dostanu na 26-28C s ofukem na minimum a ventem na full...toho se bojím...ale tak mám v záloze CT přinejhoším.Asi dost by pomohli žaluzky ale to bych musel vyhodit křídla a odvézt klukovy co to změří a udělapřece ho nepotáhnu kolem boxu 250x125x180cm
čau.no folie je obyč černobílá.kdybych to měl lepit diamantem asi bych se nodoplatil...
mám takovej growroom takže tam nespím
A k svícení-teď si tam lebedí matky a svítím od 21:00 do 15:00 tuším...takže tu cimru vytopím během doby než tam svítí sluníčko.
Uvidíme jak to bude v létě.Mám možnost to dát do studenýho zděnýho sklepa ale nechce se mě lítat každej druhej den s vodou ke kytkam-časem by se to asi provalilo
Škoda, ta diamantovka by ti zvedla výnos minimálně o 9,9 %.
Sám ji nemám, ale po tom co jsem o ní pročet článek v soft secrets tak o ní vážně do budoucna uvažuju.
Ať se zadaří!
Mirex: no zas bych tomu toliko nevěřil...sem se včera rozhodl že na květ pořídím vlaštovku Waveflector extra large s 600W Philips Green Power.Abych něco na el ušetřil,vyhodím nějáký outdoor matky z boxu a pojedu těch 16ks prcku v matkárněv 1l kelímcích pod 400W a pak stěhovačka na samotku pod 6kouli...
Tím asi naseru ZivyKvet páč sme chtěli srovnávat stejný klony pod 4OOW hydro/hlína...ale když je to honba za výnosem