Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Vaporizer a jeho "HIGH"
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
t3
Stálý Člen

Karma uživatele t3 - 49% PěstitelskáKarma uživatele t3 - 49% Pěstitelská

Nápad Příspěvek č. 1

Pred par dny jsem si zhotovil takovy domaci vaporizerek.. pouzil jsem tzv. kopyto coz je pajecka s vlastni regulaci teploty od 200 do 400*C s tim ze mezi 200-250 je celkem dost presna. jako nadobku jsem pouzil hlinik a teplo k nemu vede sroubek (nemam fotak ) ..k veci

Po kalibraci teploty asi na 225-230*C jsem nevidel zadny znatelny dym, nebo mlhu.. snad jen minimalni.. zato chut byla opravdu squela a charakteristicka pro to dane huleni.. !!,, ALE stav ktery se dostavil nebyl takovy jako jsem cekal.. takovej nakopnutej.. ostatne tak jako kdyz se z toho huleni normalne vyhulim.. ALE byl spise jako po mliku takovej jemnej, klidnej,, v pohode,, ALE zadnej mazec! je to tim ze mam spatne vykalibrovanej waporizer eventuelne tim ze mam nerovnomernou teplotu v nadobce.. nebo.. fakt nevim

nebo takhle zhuluje waporizer ???????

ani f0t0n nazmar

Old Post 26-10-2002 v 12:34 PM
t3 je offline   Profil uživatele t3   Find more posts by t3   Foto galerie člena t3   Click here to Send t3 a Private Message   Add t3 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kukuricnej lupinek
Nový Člen

Karma uživatele Kukuricnej lupinek - 0% Pěstitelská

Dotaz ? Příspěvek č. 2

Cus cus.DOcela by me zajimalo,jak to vyrobit, napis mi prosim pmko

Přiletí ponorka na náměstí, vyskáčou z ní parašutisti, zeptají se paní "kolik je hodin?". "Čtvrtek" odpoví Stalin. "To nevadí, my stejně nemáme hlad."

Old Post 26-10-2002 v 15:40 PM
Kukuricnej lupinek je offline   Profil uživatele Kukuricnej lupinek   Find more posts by Kukuricnej lupinek   Foto galerie člena Kukuricnej lupinek   Click here to Send Kukuricnej lupinek a Private Message   Add Kukuricnej lupinek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
t3
Stálý Člen

to lupinek Příspěvek č. 3

no sice jsem se ptal na uplne neco jineho a PM jsi mel napsat ty mne, ale jak sestrojit wapik najdes na http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=562

ani f0t0n nazmar

Old Post 27-10-2002 v 13:56 PM
t3 je offline   Profil uživatele t3   Find more posts by t3   Foto galerie člena t3   Click here to Send t3 a Private Message   Add t3 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kukuricnej lupinek
Nový Člen

Karma uživatele Kukuricnej lupinek - 0% Pěstitelská

Palec nahoru Příspěvek č. 4

DIky

Přiletí ponorka na náměstí, vyskáčou z ní parašutisti, zeptají se paní "kolik je hodin?". "Čtvrtek" odpoví Stalin. "To nevadí, my stejně nemáme hlad."

Old Post 27-10-2002 v 15:04 PM
Kukuricnej lupinek je offline   Profil uživatele Kukuricnej lupinek   Find more posts by Kukuricnej lupinek   Foto galerie člena Kukuricnej lupinek   Click here to Send Kukuricnej lupinek a Private Message   Add Kukuricnej lupinek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
t3
Stálý Člen

Příspěvek č. 5

mno jen se mi to zda byt cely moc slozity..

ja jsem si to predstavoval tak, ze prijdu domu, sednu ke kompu a zahulim si z waporizeru - budu pekne a hlavne zdrawe wyhulenej to ze mi neco z waporizeru unika si nemyslim pac to mam velmi dobre zatesneni a trubicku mam nastavitelnou, takze ji muzu klidne dat i primo nad nadobku na ktere mam hulco...

a kdyz uz k tomu chces neco pridavat tak treba rajskej plyn to je odzkousene a velmi kwalitni .) ,) takze

zatim je u me waporizer "high" na stejne hranici jako mliko ... low potency

ani f0t0n nazmar

Old Post 28-10-2002 v 11:37 AM
t3
Stálý Člen

Dotaz takze Příspěvek č. 6

v tomto pripade se mi jevi waporizer spise negativne, tedy alespon co jsem od nej cekal.. proste me nevyhuli tak jako kdybych si dal par prdu ze skla..

etc. mate nekdo zkusenosti s originalnimi waporizery? tedy myslim no home made

ani f0t0n nazmar

Old Post 10-11-2002 v 20:26 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 17:11 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás