Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak jsem se ani nenadál a rozjíždim druhé kolo se stejným setup jako první akorát proběhne upgrade a to v podobě automatického zalévaní. Zatím se mi klíčí semena.Doufám, že jsem se poučil z předchozího grow a tentokrát to půjde všechno jak po másle Osazenstvo je tentokrát následující:
Jinak trochu na propagaci, ne že bych chtěl dělat reklamu ale semena jsem objednával z www.novygrowshop.cz , zaplatil převodem a ještě ten týden dorazily diskrétně zabaleno.Doporučuju
ne to určitě ne, zní to jako mozková bouře :-) je to energickej high model,takový mam rád.zkoušim modely co mě zaujmo vzhledem a účinkem,rozhodně neholduju nějakejm anestesikum super indica s vysokym levelem thc,který tě zamrazej zkraceně efekt stoned :-D