Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
takže at jsem tady hledal jak jsem hledal nešel jsme jen dosah výbojek a na jakou plochu by měla bejt určitá wattáž ... ,ale výška boxu ? ... fakt nevim ... mam doma skřín .. plně zařízenou ... ,ale měl jsem tam úsporku ... tedka bych tam dal 250w sodík .. a dal bych silnější odtah ... ,ale nevim zda 100x45x90 (výška,hloubka,šířka) je dosti velká jestli by nechtělo větší ..
Zdarec, to asi bude problém, můj kámoš má 70x70x170 (HxŠxV) a s 250W tam mívá i 30°C ... ale to pak taky záleží jak máš silnej odtah a taky jaká je teplota místnosti. Jestliže nějakej byt, tak to bude asi těžký uchladit... nebo pak řešení je cooltuba. To prostě Ti asi nikdo neporadí, chce to zkusit no. A co vím, tak ta úsporka taky celkem topí.
no já bych to dal ven ,ale pak zase tahat na zimu dovnitř nebo se venku ochladí a já tam budu mít najednou třeba 20C jinka mě stačily 2 PC větráky na uchlazení tý úsporky
musel bych tam dát zase new větráky atd .. chápeš rači si postavim věčí a sem si dam vždycky řízky .. ty se rozjedou a pak je lpnu rovnou na květ pod sodík ..