Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Puda nejaka co tam ma mamina ale kazdej rok mi to roste krasne tak sem nic nemenil....:)))
Osazenstvo: 1x C4
Je to rez od clena G tak doufam ze pojede:))... na rustu cca 14 dni pak sel...:))
Rikate si tak velkej sklenik a jedna kytka?? Jo ale rajcata mamine nerozmluvite:)))
Ale minulej rok jsem tam mel 3 a byla to takova dzungle ze se to nedalo ani uhlidat a zacalo mi to hnit... takze sem zvolil jednu kyticku ale chci udelat poradnej ker...:)))
zdarec tak to jsi frajer zacal si to necim hnojit? jinak ti too pekne roste ja mam tri WW ve sklenicku tak doobre mi ale nejede . Mnoo neboj me zacal kvíst Durban poisson a pohodka este se vratil zpet na rust tedka ma tak 35 cm a zacina se vetvit jinak at to roste peace
Zdar hale jeste sem nicim nehnojil a asi ani na rust nebudu az pak na kvet... vono to roste i tak dost tak skoda hnojiva vratil se tak cajk sem myslel ze se to cely posere ) no ja stipu kazdej tejden,protoze mam strach ze se to vytahne jako minulej rok a bude z toho ho.no... mej se a at se dari
Zdravim dneska jsem se byl podivat ve sklenicku a nic moc to neroste.... mozna sem radsi abych to uhlidal nemel jsem sebou nic cim bych to vyfotil tak sem lupnu zase nejaky fota az v patek a doufam ze uz se mi dostane do ruky poradnej fotak at to vypada...
NO to čumim na drát.Začátek června a ty máš (sice ve skleníku) takovouhle bestii!Timhle stylem růstu budeš mít co dělat aby se ti ta JEDNA!!!! kytka za 3-4měsíce vůbec do toho SKLENÍKOVNÍKU vešla.
Jó dobrý klima to dělá věci!!!!!!!
Jen tak dál
.....Ať to všem pěkně roste a dělá pořádnej bordel v hlavě.......!!!!
Diky dnes hodim novy foto... uz je to zase o kus vetsi no rezu z toho normalne rizky na ven aby sem to uhlidal na sklo to nechci to pak hnije a je to vis kde.....