Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čau... mám takový blbý dotaz... já jsem právě doma našel igelitku ve které mám kompletní sadu hnojiv AH (1,2,3,root stimulator,g/b accelerator,enzymy,final).. každopádně naposledy jsem je používal asi před 2-3 rokama
na 1,2,3 je napsané že spotřebujte do 18 měsíců... na tom není co řešit ale na těch ostatních trvantlivost není
já si stejně budu celou sadu za týden kupovat znovu.. jde mi jen o root stimulator.. mám doma už řízky a právě nechce se mi týden čekat než koupím ten root.. rád bych je povzbudil už ted
Myslíte že ten root bude ještě v pohodě?... nerad bych jim ublížil
Všechny hnojky byli moc dobře zavřené.. vzduch tam určitě nešel.. ale trvanlivost je trvanlivost...
AHcka jsou hnojiva mineralni, nepletu-li se, takze si myslim, ze pokud byly ve tme, v chladu a dobre uzavreny, nemelo by se nic stat, kdyz ten Roots pouzijes..
Bushy Greenhouse 2009AK-47, White Russian, Durban Poison Bushy Dream 2010Nebula, Hashplant, JF, SSH, Euforia, Orange Bud, S.A.G.E
Be patient, because I am not..