Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Já pořád ale ono to nak nejde,ted sem zas ve stavech kdyz uz nemam chut ani na jednoho a rikam si seru na to.........a rikam si ze to huleni zas tak fajn nejni....ale........
Stava se vam to taky nekdy???
dovolim si citovat
"tohle je muj posledni joint....
... a ani ho nedokourim..."
...a asi vite, jak to dopadlo
ne, me osobne jeste nenapadlo skoncovat. Mozna v nejhustejsich casech jsem chtel omezit, coz se povedlo (rozumej z peti-sesti-[no...] speku denne na jednoho-dva + sem tam nekolikadenni detox ) a taky jsem omezil doby, kdy hulim (speka na probuzeni dam tak maximalne na parbe, kterou travim pres nekolik dni, pred praci ani nahodou, v praci pred koncem a pri volnych chvilkach obcas, ale minimalne)
A diky tomu jsem zjistil, ze ten demon THC se nemusi rvat do tela v pravidelnych intervalech (nebo neprerusovane) a udrzuju si permanentni, ale lehkou chut dat si.
Taky jsem tak trochu dementni (po sedmy vecer ), ale stejne mam pocit, ze jen tak vypadam. Zhuleny kecy obcas neco do sebe maj, jen jsou tezce interpretovatelny (tyvoe to je slovo)
kdybych si uz nemel zapalit, byl by to zcela jiste sok.
jo a myslim, ze to my huleni zatim na blazinec neni
no uvidime
Teprve až pokácíte poslední strom, zabijete posledni rybu a otrávíte poslední řeku přijdete na to, že se peníze nedají jíst.
lidi musime zacit se sebou neco delat. jezisi ja se bojim! tak malo casu a vypada to na delsi dobu bez huleni, no proste uz to tak je a ja nevim... navic podzim a ty strasny deprese.... nikdy nerikej nikdy... najit si "konicky", taky nemam vodpoledne co delat...
kazdopadne je to zasrane hrozny... furt deprese z represe... jah!
The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash
No ja nevim jak vy, ale přesně si pamatuju na svýho prvního špeka... řek jsem si totiž UŽ NIKDY - bylo mi totiž blbě, ale pak jsem zahulil znovu a nějak se mi to začalo líbit. Jenže teď když se zhulim, tak mam občas takovy hrozny představy a řikam si už nikdy, ale.... no však to sami znáte....
Hmm je to lojik -
-proste muj nazor posledni 2 mozna 3 roky je ze nic lepsiho nez huleni nejni a tak sem se toho drzel.Skoro vubec sem nekalil a porad jenom hulil. Kdyz si to vezmu tak nak zpetne tak o prazdinach sem "NEHULIL" tak 10 dni a od kveta tak dohromady jeden posranej mesic...a to sem docela dobrej sportovec a sportu se venuju prumerne tak 5x tydne a musim rict ze kdyz ted porovnam sam sebe treba pred dvouma rokama,tak sem zjistil ze sem totalne bez zajmu a dost me to sere..Ted ze sebe tlacim celkem nudnej text,ale aspon pisu co si myslim.......Proste si myslim ze huleni nejni tak OK jak sem porad tlacill a drzel se toho....Ted si proste pridu jak kdybych vzdycky chtel patrit mezi ty lidicky jak porad hulej a aby si ostatni rekli " hmmm to je fakt typek-porad huli a td.." a mozna se mi to i povedlo ale za jakou cenu........Ja sem taky vzdycky rikal ze na huleni zavislost nejni a ze to sou jenom sracky ktery tlacej lidi ktery sou proti huleni,ale ted bohuzel musim rict (MUJ NAZOR) a rozhodne ho nenutim....
..Ze i na huleni se da vypestovat zavislost...--nemyslim takovou ze by se clovek klepal kdyz si nezahuli nebo ze by nemoh spat a tak,ale jde mi spis o to ze vsechno proste resim tim ze se vypalim nebo tak.....kdyz jedu na nejakou akci tak jenom hulim a ani si proste nerikam hulit nebudu,kdyz si reknu ze bych se mel ucit jinak dostanu bura tak se neprinutim a misto toho si reknu -NO KDYZ SE NEBUDU UCIT TAK TOHO BURA STEJNAK DOSTANU ,TAK JE LEPSI SE VYPALIT AT Z TOHO ASPON NECO MAM -KDYZ DOSTANU TOHO BURA STEJNAK (A TO BOHUZEL MATURUJU)--TREBA PROTO TEN STRES A TOHLE TEMA....... -proste uz je to stereotyp kterej mi ani nedochazi a furt dokola ... a to je to co me sere.....Posledni dobou i bolest hlavy(zalezi jak kdo asi..))Ted sem si rek ze hulit nebudu tak sem sam zvedam jak to dopadne........aspon 2xmesice....
tak zatim a drzim palce vsem co maj podobnej nazor........
tak to se mi fakt jeste nestalo:-) asi zas nehulim tak moc jako ostatni, ale protoze nemam kde bych si pestovala kyti a penez momentalne taky nazbyt nemam, tak to mam dle prilezitosti, ted 2 mesice kazdej den tak 2 -3 ,pak par dni pust.....ale porad pohodicka:-)
pro B@nkyBenka: s tim druhym odstavcem vcelku dost souhlasim, protoze zavislost na trave se samozrejme vypestovat da;
bude to asi dva roky dozadu co sme s kamosema hulili denodenne celej rok a neco(samozrejme sem vynechal pri takovejch obradech jako jsou narozeniny rodicu, na stedrej vecer(ale jenom vecer)atd. no a musim rict ze sem zacal pocitovat podobny veci.....ale tenhle pocit co tu vypisujes sem chyt do hlavy pul roku pred maturitou, kdy me uz zacal srat ten stereotyp - stejny hospody,kalbicky,komunita,dny,.....atd ... proto sem pred maturitou uz kazdej den nehulil abych se donutil ucit aspon vo svataku.....no maturitu sem udelal nakonec v klidu, a tak sem po maturite hulil jen 2x nebo 3x do tejdne nebo vubec, ale srpnem zacal zase denodenni Huliton a tak zas pokuruju denne, ci ob den a nemuzu rict ze bych si nak stezoval je to uz proste vo necem jinim..............
No ted sem si precet svuj prispevek a musim se omluvit pripadnym ctenarum za podivnou posloupnost slov , ale vite cim to asi bude...............upozornuji DEMENT NEJSEM (snad)....
to B@nky Benk
souhlas, přirozeně že existuje návyk a když se na to podíváme zblízka, může být i dost slušný...
jednou jsem dokonce hulil i 6x týdně, ale jinak to udržuju na těch 2-3 týdně.. především víkend. Je fajn, nenechat se tím ovládat, ale pořád mít tak trochu chuť .
Ještě nikdy jsem si neřekl: NIKDY, ale už párkrát jsem měl tendenci (viz téma TRAVKA JE FUJ ! jestli si pamatujete ) to hoodně omezit..
kdybych to chtěl opravdu realizovat, musel bych zničit všechny svoje zásoby a semínka vyhodit na hnůj (tam by se to přirozeně chytlo a zase by celý kolotoč začal znova )... nejsem zastáncem každodenního hulení, a nechápu jak můžete dva tři špek dát (dám 2 - 3 prásky svojeho matroše a na odpoledne to stačí - celý špek by mě zabíl ) je to pak (asi) sice pohoda, ale co s toho máte ? Být furt zhulení... na druhou stranu, člověk si občas odpočinout potřebuje.. a to je pravá chvíle na dýmčičku
takže POZOR mládeži, moc to nepřehánějte, ale jinak CANNABISU zdar
mi to tak těžké nepřijde prostě nemám chuť být pořád zválený - kdyby to tak bylo, byl bych teď po obrovské!!! sklizni v prdeli tak 2 roky
PS: posílám ti taky jednu "virtual karmu" protože doteď jsem se furt přihlašoval a odhlašoval a -doprčic- karma nikde ! Kde ten stupidos symbol může být ?
Až ty jsi mi to osvětlil... prostě v kuřárně nejde
Asi jsem poslední člen groweru, kterému ot nedošlo... stydím se
pridam se ke Gannjovi, abych ti slozil svuj respekt!!
mas to nejspis uz hodne vic zmakly nez ja....ted kdyz vidim ze to de, tak se vydam po tvych(ne samozrejme uplne, musim nejdriv nejak zpracovat urodu, a neco jeste ochutnat od spolecnosti a pak zacnu tvorit ty stopy..)
jak to tady tak pročítám tak podzim s náma pěkně mává. každej máme spousty hulení, venku je hodně často pěkně vošklivě a všichni sou z toho jako že dost v prdeli a chtěj toho zkurvenýho hulení jednou pro vždy nechat...
je to mazec!!!
proboha proč zrovna teďka, když se všichni můžeme těšit z úrody, koštovat modely svejch kámošů i lidí co potkáš jen tak na ulici a ptaj se jestli nemáš faju nebo sklo, zajít si naposled do parku, nebo někam do přírody než napadne sníh...
myslim si že s ganjou de v pohodě žít (a jak skvěle s ní de žít, proto taky hulim), problém neni v trávě, ale v naší hlavě...
všechno mi to příde takový v jednom duchu:"... hej ty vole já bych nejradši tolik nehulil, ale přídu domu a vypálim se a tak to de každej den..." dyť tohle ani neni vo trávě a hulení, to je vo přiblblim konzumování, jako když se někdo přežírá a pak je mu blbě a bleje, prostě hnus....konopí je cesta, ne cíl.... a je to moc příjemná a voňavá cesta a sem rád, že si po ní můžeme tak v klídku jít a všechno si vychutnávat
aachen: je to fakt zajimavy jak dokaze to zkurveny pocasi udelat z jinak docasne vyrovnanych jedincu rozvracene trosky (muj pripad ). nesnasim tuhle dobu a nesnasim zivot protoze me prijde ze je to jen stejnej kolotoc zavedenejch stereotypu (a to ted nema s hulenim vubec nic spolecnyho) vstat vysrat se jit do zkurveny zimy chcije, autobus vzdycky ujizdi, takze na nerozhybany zamrzly klouby je to jed navic kdyz ujede tak te zas ve skole kerujou, kdyz nekerujou tak nudej, navic me nikdo asi nechape... proste new prostredi a ja si nezvykam... proste pokus: nazente tricet ruznejch lidi od upjatejch sprtu po naprosty dementy do jedny mistnosti zavrete je tam na ctyry roky a nazyvejte to stuidentskym zivotem... navic do vas hustej samy sracky kterejme si musim plnit mozek. a kdyz se kurva celej zmlacenej dostanu domu, nezbyva me nic jinyho nez se na chvili odeslat do jinyho sveta, coz se silne kryje s vyse popsanym, protoze kdo by to delal, ze, takovy ty sracky...
jezisi to je asi fakt na analytika... allen hadra. boooze kde sou ty zlaty casy, boze kde! proc sem se tak rouhal kdyz sem na ne nadaval... kde jsou....
sorry ze votravuju ale jinak to nende...
prachy nejsou huleni neni (no proste uz asi neni. v supliku mam posledni nabitou faju, kterou si necham asi na zitra a zase se vyhulim a zase zabiju cely vodpoledne lezenim v posteli a premejslenim o kravinach ktery su navic linej si zapsat i kdyz si rikam ze kdyz uz hulim mel bych aspon neco tvorim a navic nezrizene zeru a kdyz se tak na sebe divam tak je na case ze sebou neco delat... co takhle se dat na viru ...
driv bejvala pohoda ted krize.... kurva, si pripadam jak pojebakovana pubertacka co hleda klitoris na zadech... to uz je to tak spatny?
navic me fakt asi nikdo nechape... navic sou tam tak dva tri lidi se kteryma se da zahulit, navic jenom jedna dve max. tri holky se kterejma se da bavit, nebo tak jinak sou to naprosto stadni jedinci... dokonce jedna MEGAKRAVA rekla tohle: (situace, ja s kamosem jdeme na bus. krava si nejdriv vyprosi cigo (sigh!), a pak proc jdeme takhle voklikou. rikam: jsme byli sazet (chapem, sazka...). vona prej: hovada... pak se cosi jeste mlelo a vona prej: ahaa... ja myslela ze ste byli sazet gandzu... takhle blby lidi snad nemuzou bejt! chapal bych ze by si nekdo moh myslet ze travka roste pres zimu, dobre, ale proc ta diskofilka rika hovada to nechapu... a takovejhle je to plny... no musi se to szit... asi mam prehnany naroky vod takovyho ustavu, ale jidne je to pohoda, ale co se seslo u nas to je dzungle... vubec si ty 4 roky nedovedu predstavit... sem myslel ze budu zit asi trochu jinak... no fuj deprese jak svin, jezismarja a to sem byl pred chvili relativne dobrej... hodim tam kinky reggae snad se to zlepsi....
[Edited by drinker hulič on 16-10-2002 at 07:24 PM]
The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash
pro drikera...:
tak snad to nebude tak spatny jak stó tu vylozil ne?
pokud se odreagovavas hudbou typu kinky reggae, tak je vsechno(no vsechno samozrejme ne) v klidu, ne?
tak koukej se na tu depresi poradne vysrat a nakopni ji do prdele, kravu jednu posranou, at de smrdet na nekoho jinyho
tak teda preju hodne stesti v kopani....