Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Pokročilé Techniky a Experimenty » hledam pomoc na par otazek
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
nangwa
Nový Člen

Karma uživatele nangwa - 0% Pěstitelská

Hydroponie Příspěvek č. 1

Čau začínám s Drip s. ale nevím si rady s pár věcma
1. Jak často a jak dlouho denně mám pouštět čerpadlem živiny ke kytí?
2. Souvisí to s první, jaké hodnoty by měl mýt EC metr v růstové a poté v květové fázi?
3. Jaká by měla být hodnota pH rockwoolu?
4. Musím používat vzduchovej kámen (nevím jestli to říkám správně) na okysličování roztoku a jestli ano co k tomu budu potřebovat a kde to mohu pořídit?

Díky za pomoc, budu moc vděčnej. Už se totiž nemohu dočkat až to spustím. bey

[Edited by nangwa on 06-10-2002 at 10:38 PM]

nany

Old Post 06-10-2002 v 21:35 PM
nangwa je offline   Profil uživatele nangwa   Find more posts by nangwa   Foto galerie člena nangwa   Click here to Send nangwa a Private Message   Add nangwa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nangwa
Nový Člen

Příspěvek č. 2

Díky snarky super vyčerpávající opověď. ještě mám, ale přece pár otázeček( chtěl bych aby má první urodička za něco stála))) Kolik roztoku by mělo přitéci k rostlině za jednu dávku? Jak udržovat vlhkost? Mám používat odstátou vodičku nebo stačí přímo z kohoutku? Mám skříň 2,0x1,25x1,25, 400w sodík(55000lumenů) budu tam mýt šest rostlin jak asi velkou káď si mám pořídit, a mám koupit nějakou special výbojku na růstovou fázi? Diky díky. Už saa těšám!

nany

Old Post 07-10-2002 v 18:09 PM
nangwa je offline   Profil uživatele nangwa   Find more posts by nangwa   Foto galerie člena nangwa   Click here to Send nangwa a Private Message   Add nangwa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
borifield
Stálý Člen

Karma uživatele borifield - 74% PěstitelskáKarma uživatele borifield - 74% PěstitelskáKarma uživatele borifield - 74% Pěstitelská

? Příspěvek č. 3

taky jedu drip ,ale bez odpadni nadrze ,par kytek mam primo v kokosu a par jich je v rockwoolu.do RW vede 1 kapilara do kokosu 2 pac ten rychlejc vysycha,chtel bych vedet ,1)jestli to nevadi moc,ze mi skrz kvetnik neprotejka tolik roztoku (AH) a 2)ze dole nemam jako drenaz keramzit.dik

Old Post 08-10-2002 v 12:28 PM
borifield je offline   Profil uživatele borifield   Find more posts by borifield   Foto galerie člena borifield   Click here to Send borifield a Private Message   Add borifield to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nangwa
Nový Člen

Příspěvek č. 4

Snarky co bych já bez tebe dělal díky moc za ochotu!!!
Mám kokosový substrát a do něj chci dát kostky RW s rostlinkou. Jsou to dva pe květinácě v kadém jednö balení kokosu v něm tři díry na tři RW kostky. Nevím však ještě jak velké by RW kostky měly byt? další dotaz je, jak mám nechat aklíčit semínka, mám feminisovanýho J. Herera, mám semí át do kostky a přmo na něj pustit z kapiláry výživu nebo nejdříve vodu a po nějakým čásku (neví po jakém) výživu? A co myslíš mám si pořídit vlhkoměr? Díky moc.

nany

Old Post 08-10-2002 v 12:42 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 17:55 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás