Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
omlouvam se že jsem dlouho nic neaktualizoval nemel jsem po ruce potřebne komponenty ... model se snad jeste dozvim jinak zatim nevim .. kytičky jsou ted v 8 dni na 12/12 ..foto bude nasledovat
zitra tady teda hodim aktulani fotky holek ...bavil jsem se o nich s pracovnikem grower obchodu a řikal že jsem udelal chybu ze jsem dal 6,5 L kvetinače ..uplne se neudella kořenovy system tak maji kyti kolem 37 cm ... hnojeno to bylo rustovym tekutym hnojivem co jsem mel doma jinak jsem uz zakoupil Plagron na kvet ktery se chystam použit ve druhem tydnu kvetu..možna pro nekoho brzo ale potrebujou kytičky naky ten fosfor aby se jeste vytahli a udelali kořenovy bal ..
hej jedna stena uz bila byla ..potom tam mam naky asi "odrazovy" papir a potom jeste takovy platno ..tohle je celkem šileny ale než se začnou tvořit palky tak určite chystam pořidit diamant ..