Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravím docela se mi to rozrostlo a nevím jestli mám kytičkám ubližovat prostříháním listí či ne... čtu tady že listy nechat ale když některé jsou tak obrovské... (asi za to může co2 které přidávám)
pokud se ti nelibi strihat listy tak je muzes jenom prepulit s tim ze se ti zlepsi prosvetleni na spodky. Ale klidne velke listy ktere evidentne brani svetlu tak strihni ...
Ja se prikláním k BloodyBeerovi... Nejlepsi je prostrihat jenom čepele listů a ty co stíní opravdu radikálně tak celé. Nicméně to s tím prostřiháváním zbytečně nepřežeň... Někdy méně je více!
Existuje pouze jeden opravdu závažný filozofický problém: to je sebevražda. Rozhodnout se, zda život stojí nebo nestojí za to, abychom ho žili, znamená odpovědět základní filozofickou otázku. Všechno ostatní, zda je svět trojrozměrný, zda duch má devět nebo dvanáct kategorií, je až druhotné. Albert Camus
pravda pravda prostříhej to, ale ne všechno najednou, lepší je to udělat jednou za tři dny a né vyholit to zničeho nic všecko i se spodkama najednou to je zbytečnej šok..
Tak jsem to trochu prostrihal...priklaadam foto tri kytek TOP 44 jeste maji asi 10 -12 dni...vypada to moc pekne..ty zlute listy nechavate at odpadnou samy nebo je taky skubete..? :-)
no pokud ti nepadaji jak v listopadu tak bych je nechal - vypadaji zdrave, spise by byl problem kdyby padaly nebo byly nemocne tak se na nich muze tvorit hniloba nebo plisen nebo oboji . Spise jestli nevadi svetlu.