Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Milujem marihuanu.
Nemám 15 rokov, aby toto konštatovanie vypadalo ako radostný pubertálny výkrik. Marihuana je jediná psychoaktívna droga, ktorú môžem brať koľko sa mi chce. Pri dlhodobejšom užívaní z vás stimulanty urobia kybernetických psychomutantov, opiáty vás skôr či neskôr celkom odpália, alkohol je ťažkopádny industriálny bullshit (kresťania si naozaj vybrali veľmi zle) a s psychadelikami (LSD, DMT, huby...) ste čoskoro opustený na hlave hríba v "krajine zázrakov".
Lenže keď si doma pustím hudbu, ľahnem na kanapu a zapálim joint, pocit radosti opantá moje telo zakaždým nevypočítavo! Aplikáciu hociktorej inej drogy beriem len ako začiatok nevyhnutného absťáku a nie vždy príjemných jangových stavov. Marihuanový rauš je úprimným darom matky Mamičky. Tá od vás nebude nič vymáhať a ani nič vyčítať. Len málokto si naozaj dokáže predstaviť skutočný heroínový či pervitínový absťák po dlhej (často niekoľkoročnej) jazde. Marihuana je, bratia moji, nezdanená, pretože prichádza od matky Mamičky a nie z ľudských drgových laboratórií.
Milujme marihuanu! Fajčime marihuanu! Legalizujme marihuanu!
leary, 4.7.2002 12:37:51
na 100% s tebou souhlasim. Docela často přemejšlim nad tou strašnou nespravedlností.... kuřáci(nikotinu)si klidně kouří, alkoholici chlastaj.. a to všechno v pohodě a hlavně se nemusej ničeho bát. Přitom bych řekl, že je to stejně nebezpečný.
A hlavně! alkohol je dokonce společností v určité míře podporovaný. Někde jsem slyšel: "Pro mladý lidi je alkohol vstupenkou do společnosti" Zamyslel jsem se nad tim a ono fakt! Vždyť lidi si řikaj: no vždyť je opilej, no a co, vždyť je to zábava, ale když se dozví, že někdo hulí...
Myslim, že je to malou informovaností tvrdý X měkký drogy a marihuana.
Tak ať se nám ta legalizace konečně podaří prosadit!
Konopí zdar!
Ps: snad to neni moc zmatený, to co jsem tady psal...:-)
Asi to bude tou tradici. Prave se nachazim v Holandsku a tadz tradice huleni vytvorila naprosto jedinecnou atmosferu. Holandani jsou obecne povazovani za tolerantni narod ale to muze byt jenom predsudek. Ale to ze muzete volne zajit do kofeeshopu a koupit si tam jointa s tim, ze pred vama si ho tam kupoval ctyricatnik v obleku a kravate aby si doma udelal pohodicku asi o necem sveci. Lidi jsou tu vic v pohode a hlavne-trafka z vas nikdy neudela vrazdiciho psychomaniaka se sekerou [coz se o alkoholu neda rict] A proto VIVA holand. Doufam ze se jednou i nasi legislativci a pos[l]ranci rozhoupaji a DEKRIMINALIZUJI...
Nemusis mat 15 rokov aby tvoje konstatovanie bolo pubertalne mozes mat aj dvadsat aj viac a stale moze byt pubertalne (ako aj je ) tvrdit ze trava je upne neskodna je blbost, kazdopadne je menej skodliva ako alkohol ale ked ju beres zakazdym si toto uvedom lebo tomu mozes prepadnut. Nemyslim ze budes zavysli alebo co ale proste budes vyhladavat travu ako liek na vsetko, radost, smutok,..... dost si zredukujes zivot len na tu jednu vec. Ked hulit tak hulit s nadhladom nie pre samotne hulenie, neviem ci moj nazor tuna najde uplatnenie ale starsi hulici mi istotne daju zapravdu, mimochodom pre mna je najvecsia zavislost pestovanie a nie hulenie tym sa u mna radi tato zalezitost medzi moje hoby, sucast zivota bez ktorej dokazem zit ale nemusim.
to pravda jest, letos sem poprve pjestoval, je to nadherny pocit, zvalste kdyz sem do ted jenom dostaval nebo si kupoval....
krasny pocit je kamarodovi dat ochutnat z kytky, kolem ktery sem se vic nez pul roku denodenne motal
Máš úplnú pravdu. Ganja ako každá ina droga berie aj dáva. Moždo dáva viec ako alkohol a možno berie menej, ale to neznamená, že za ńu neplatíme daň. A to daňou je, čo som to chcel? Aha už viem. Pamäť.
Húlim naozej málo, ale vidím na sebe, že si pamätám o trochu horšie ako predtým. A kamoš čo húli 3-4 krát do týždňa mi určite zabudne na druhý deň donieť CD ak mu to poviem.
Ano aj ja milujem Marihuanu, ale nie je to bez dane.
jasne andrews, mas v mnohom pravdu (okrem tvrdenia, ze moj spot predsa len bol pubertalny. nebol - je to literarny skvost). neviem aky si stary ty. ja mam 31 a aktivne hulim uz 9 rokov (aktivne u mna znamena denne), takze ak som mal trave prepadnut uz sa stalo. nemozem si pomoct - milujem marihuanu.
TO ALL: dakujem vsetkym za vcelku pozitivne reakcie. text som napisal po naozaj vydatnom zahule vo svojej milovanej izbietke s pocitacom a gramofonmi. je autenticky a je to - ako som uz spominal - skvost
hahaha - bavme sa hosi a ty andrew menej poucuj - DOSMRTIDOBBRI OK???
jasne kamo, ja nehovorim o "drobnych" ale o naozaj citelnej dani. pamat - samozrejme, deju sa s nou divne veci. Je si napriklad zhuleny nepamatam temu rozhovoru spred 20 sekund (pri kontrastnych tematickych skokoch vyhulenej debaty - sak to poznate) okrem negativnych aspektov je to aj dobra zabava.