Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím groweri, tak som sa rozhodol že tu dam neake fotky z minuleho outu. Kvalita fotiek nieje nič moc pretože digital som nemal tak všetko iba mobilom snaď mi to odpustíte.
Genetika: Ultra skunk od známaho.
Hnojil som to bohužial iba kristalonom keďže som začínal a neboli ani peniaze nazviš...nabudúce niečo kvalitnejšie a hlavne bio!!
Tento out som moc nezdokumentoval takže fotiek nieje veľa a je na nich iba pár rastlín ale skoro všetky boli na rovnakej urovni.
aaa kosa bol toho plny kufor, teda 2 ... plus ešte neaká ta várka sušiny. Miesto na sušenie nebolo tak som to musel takto vyriešit, síce celá izba bola zamorená ale to my radi že?
to papaout
čav, určite to je lepšie... mal som možnosť porovnať s rastlinkami čo rastli od semienka vonku a bol to dosť velký rozdiel, presne ako hovori INDI, keď to predpestuješ ratie to rýchlejšie čo sa neskvor prejaví na výnose...tie usporky skoro nič nežeru a box si jednoduchu zbuchaš tak prečo nepredpestovávať?