Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » A je to tady:)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
ganjafarmerbomber
Stálý Člen

Karma uživatele ganjafarmerbomber - 16% Pěstitelská

Upozornění Příspěvek č. 1

Další "slavná" osobnost hulíííí... a je tooo.... ted POZOR! TOMÁŠ ENGEEEE. VIZ. http://formule.idnes.cz/diskuze.asp...ll=Zobraz+v%9Ae

tam už to najdete )

Brothers everywhere - raise your hands into the air
We're warriors, warriors of the world
Like thunder from the sky - sworn to fight and die
We're warriors, warriors of the world
BY MANOWAR

Old Post 13-09-2002 v 10:08 AM
ganjafarmerbomber je offline   Profil uživatele ganjafarmerbomber   Find more posts by ganjafarmerbomber   Foto galerie člena ganjafarmerbomber   Click here to Send ganjafarmerbomber a Private Message   Add ganjafarmerbomber to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Graetar
Stálý Člen

Karma uživatele Graetar - 8% PěstitelskáKarma uživatele Graetar - 8% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

Jo, už se to tu objevilo - http://grower.cz/forum/showthre...78&pagenumber=5, ale uznávám, že to stojí za samostatnej thread

Milujte se a množte se!

Old Post 13-09-2002 v 10:15 AM
Graetar je offline   Profil uživatele Graetar   Find more posts by Graetar   Foto galerie člena Graetar   Click here to Send Graetar a Private Message   Add Graetar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pála žáhí
Stálý Člen

Karma uživatele pála žáhí - 8% Pěstitelská

Palec nahoru Příspěvek č. 3

Sem blázen do aut a držim palce Engemu aby se dostal do efjedniček. Myslel sem si, že je tak trošku suchar, jak už to tak u vrcholovejch sportovců bejvá. Zdá se, že zas takovej suchar nebude, mile mě překvapilsnad mu kvůli tomu nebudou dělat problémy, nechápu proč kontrolujou THC, kdyby jel zhulenej tak se rozseká v první zatáčce. Dost mě nasrali ty reakce na chatu na iDNES. Ty hovada mu tam nadávaj do smažky. Měli by sme Tomáše podpořit a aspoň na to iDNES napsat svoje komentáře. Jestli někoho napadá lepčejší způsob tak sem s nim!

Old Post 13-09-2002 v 12:50 PM
pála žáhí je offline   Profil uživatele pála žáhí   Find more posts by pála žáhí   Foto galerie člena pála žáhí   Click here to Send pála žáhí a Private Message   Add pála žáhí to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kyng
Stálý Člen

Karma uživatele Kyng - 20% Pěstitelská

další info Příspěvek č. 4

... je tady: http://www.formule-1.cz/r-art.asp?id=5064
Jedno brko a takovejch kydů... I když jestli je to pravda, taky si to moh nechat až do depa.
NO teď mě napadlo, jestli si při tréninku mechanici nespletli tankovací hadici s vodnicí a Tomísovu držku s nádrží ?!

Old Post 13-09-2002 v 13:41 PM
Kyng je offline   Profil uživatele Kyng   Find more posts by Kyng   Foto galerie člena Kyng   Click here to Send Kyng a Private Message   Add Kyng to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Charles
Stálý Člen

Karma uživatele Charles - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

TO PÁLA ŽÁHÍ
No na jednu stranu s tebou souhlasim at si huli kdo chce,ale kdyby kvuli jeho zhulenosti mel pri zavode zemrit jiny zavodnik,tak to at radsi nehuli.

Old Post 16-09-2002 v 16:52 PM
Charles je offline   Profil uživatele Charles   Find more posts by Charles   Foto galerie člena Charles   Click here to Send Charles a Private Message   Add Charles to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pála žáhí
Stálý Člen

Karma uživatele pála žáhí - 8% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

To, že by jel pod vlivem je naprosto vyloučený! Zajet závod 3tisícovek zhulenej a ještě k tomu se slušnym výsledkem je nemožný. To by zbytek startovního pole musel bejt na kedře. Každýmu kdo jel někdy zhulenej to musí bejt přece jasný. Jednak má člověk zpomalený reflexy, takže jet kudlu je vo držku, naštěstí agrese se naprosto vytrácí(oproti alkoholu)a člověk je mnohem opatrnější, takže jet kudlu zhulenýho člověka ani nenapadne. Enge se nejspíš nadejchal na ňáky kalbě. Pochybuju, že by hulil, nebo že by jenom ze zvědavosti vokoštoval(možný to ale je, čet sem, že den před zkouškou měl narozky). Napadá mě jedinej důvod proč maj marihuanu jako zakázanou látku a to FLASHBACky. To by moch bejt docela průser.....

[Edited by pála žáhí on 20-12-2002 at 08:47 PM]

Old Post 17-09-2002 v 13:41 PM
pála žáhí je offline   Profil uživatele pála žáhí   Find more posts by pála žáhí   Foto galerie člena pála žáhí   Click here to Send pála žáhí a Private Message   Add pála žáhí to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
oton
Stálý Člen

Karma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

nechci tvrdit, že hra na počítači je stejná jako pilotování F1, to vůbec ne

ale sem fanda her GP3 a teď GP4 a když jezdim zhulenej tak mám mnohem lepší výsledky než nezhulenej, ať časy na kolo tak i manevry , tak čim to je?

ale občas se krutě vysekám

PS: tomášovi sem fandil a teď ještě víc, nebylo by to super mít na delší dobu zástupce v F1!!!

Motorky, mašiny, motorkáři & hulení... Napadení půdní houbou Pythium a Phytophthora Samozavlažovací, samodoplňovací kýbl Olepené Bonsaie aneb co vyroste za oknem Indoor venku, zkušenosti, postřehy?? Co takhle huliči & rodina & děti? Jak sem šel ráno sázet a co jsem tam viděl! Oton balkon+out kýble Rituály a návyky při kouření smrahna

Old Post 17-09-2002 v 18:28 PM
oton je offline   Profil uživatele oton   Find more posts by oton   Foto galerie člena oton   Click here to Send oton a Private Message   Add oton to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
severin1975
Nový Člen

Karma uživatele severin1975 - 0% Pěstitelská

skoda ho Příspěvek č. 8

nemuzu si pomoct ale bud tak blbe vypada nebo to dobre hraje ale pripada my jako typ ktery si bez sveho manazera charouze ani neprdne na toz aby si zahulil-bud se nekde nadychal nebo mu to nekdo strcil pod nos at to kurva zkusi ze je to super on si potahl a ani chudak netusil po jak dlouhe dobe se da thc v krvi najit. Je mi ho fakt lito-pripadami ze to od federace schytal kurevsky hodne a kdyz to srovname ze stejnymi prusery s thc v jinych sportech tak dvojnasob.(ikdyz je jasne ze skateboard neni f3000) Rad bych se mylil ale asi bude ted dost v prdeli-sponzori se na nej vyserou a bude muset na ten kopec splhat znova nekde z basecampu a to byl uz skoro na vrcholu.

severin

beer or not two beer

Old Post 06-10-2002 v 10:28 AM
severin1975 je offline   Profil uživatele severin1975   Find more posts by severin1975   Foto galerie člena severin1975   Click here to Send severin1975 a Private Message   Add severin1975 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chobot
Stálý Člen

Karma uživatele chobot - 76% PěstitelskáKarma uživatele chobot - 76% Pěstitelská

kour Příspěvek č. 9

Tohle sem sem proste musel postnout Sorry za polovicni cestinu.

Jsme v hotelovém pokoji, kde si povídají dva sympatictí mladí lidé.
Ten starsí v brýlích a velmi krátkém sestrihu si peclive balí cigaretu.
Kdyz je hotov, tak si ji zapálí a labuznicky vdýchne kour.

TOMÁS: Hele, Jirko, nedal bys mi couda?
JIRKA: Já ti nevím. Uz jsi nekdy hulil?
TOMÁS: Ne. Já na tyhle veci moc nejsem. Ale ríkal jsem si, ze bych to moh vyzkouset.
JIRKA: No jestli chces, tak si jednoho malýho couda dej.
TOMÁS: A nevadí, ze musím zejtra ráno brzo vstávat?
JIRKA: Co by to vadilo? Budes spát jako dudek.
TOMÁS: Já spím dobre.
JIRKA: Tak v cem je problém?
TOMÁS: Musím bejt naprosto ve strehu.
JIRKA: Já te nenutím. Ale ve strehu budes tak jako tak. I kdyz si dás couda.
TOMÁS: Fakt?
JIRKA: Na rozdíl od chlastu nemá tráva degenerativní úcinky. Takze se
nemás ceho bát. A couda si nakonec dal i Clinton.
TOMÁS: Ale Clinton neslukoval.
JIRKA: Coz udelal chybu. Kdyz neslukujes, tak si to porádne nevychutnás.
To je skoda materiálu.
TOMÁS: Já si myslím, ze pro me je to skoda.
JIRKA: Skoda by to byla, kdybys to neslukoval. Ale ty prece nejsi blbej.
TOMÁS: To nejsem.
JIRKA: Protoze kdybys byl blbej, tak to nedotáhnes tam, kde jses.
TOMÁS: Presne to mi ríká manazer.
JIRKA: A ten taky není blbej.
TOMÁS: Takze myslís, ze bych si jako jednoho malýho couda moh dát?
JIRKA: No jestli chces? Tady más. (Podá mu cigaretu.)
TOMÁS (natáhne do plic a usmeje se): Hele, vono to vubec není blbý. Fakt to nemuze mít zádnej vliv? Jako na výkonnost?
JIRKA: Myslís sexuální?
TOMÁS: Ale ne. Myslím zejtra. Jestli kvuli tý tráve nebudu mít zpomalený reakce.
JIRKA: Covece, tobe pripadá, ze mám já zpomalený reakce?
TOMÁS: To ne.
JIRKA: Vidís. Proc bys teda mel mít zpomalený reakce ty?
TOMÁS: Hele, moh bys mi ubalit jedno cigáro?
JIRKA: Klidne. Ale co bude s tím rozhovorem?
TOMÁS: Hele, to pocká. Nejdrív si v klidu zahulíme, a pak uvidíme, co
se dá delat. (Natáhne kour do plic.) A nemuze mi to nejak uskodit? Prece
vís, ze ty rychlý autáky jsou pro me vsecko.
JIRKA: Bud v klidu. Trocha trávy jeste nikomu kariéru neznicila.

(Známý publicista Jirí X. D. vetsinou rozhovory se sportovci nedelá,
ale nadejný jezdec Formule 3000 Tomás E. je výjimkou. Skromný a snazivý hoch udelal na ostríleného reportéra velký dojem. Rozhovor se odehrál den pred dulezitým závodem v Budapesti a vsichni prítomní novinári drzeli Tomásovi palce, aby mu jeho sen o Formuli 1 vysel.)

Old Post 11-10-2002 v 10:22 AM
chobot je offline   Profil uživatele chobot   Find more posts by chobot   Foto galerie člena chobot   Click here to Send chobot a Private Message   Add chobot to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pan dan
Stálý Člen

Karma uživatele pan dan - 8% Pěstitelská

f1 Příspěvek č. 10

2 chobot: fakt hustyyyy
2 charles: presne tak

podle me jde o to, jak dlouho pred zavodem hulil (jestli na nej nekdo nedejchal kour nebo mu to nenamichal do masla nebo tak nejak ). Bylo by asi husty, kdyby zahulil pred jizdou (prumerna rychlost cca 50km/h hehe)
naprosto souhlasim ze sedat do kokpitu je neco jinyho nez stoupat na prkno, ale mam pocit, ze tomu chudakovi serou na hlavu az prilis. btw, videli jste o tyhle kauze strepiny? grrrr

Teprve až pokácíte poslední strom, zabijete posledni rybu a otrávíte poslední řeku přijdete na to, že se peníze nedají jíst.

Old Post 11-10-2002 v 11:12 AM
pan dan je offline   Profil uživatele pan dan   Find more posts by pan dan   Foto galerie člena pan dan   Click here to Send pan dan a Private Message   Add pan dan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 03:28 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
21-04-2002 - Tak a je to skoro tady - 5 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás