Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hojas potřebuju poradit mám jednu matku a svítím jí coolwhite 2X18W a nevšiml sem si že se posrali spínací hodiny a světlo mi svílilo mín hodin něž mělo a začala kvést co stím zkouším ostříhat začínajíci květy spínačky sem vyměnil ale pořád se to drží v květové fazi se mi zdá .Poradíte někdo ?:
expertos: hlavně se pak nelekej se toho, že bude mít nějaký čas deformovaný a zmutovaný listy, časem to přejde a nově narostlé listy postupně začnou být zcela normálního tvaru.
citace:
Púvodní příspěvek od Anatole France Zkušenost je nepřenosná
Původní příspěvek od Bárt Doporučuji 24H svítit a za cca měsíc bude OK.
Nezapomeň ostříkat květy.
No jen 24/7 , vic je zbytečnost , mela by se vzpamatovat bezproblemu , jen ji nech aspon mesic oddechnou a nestrihat ji , bude v pohode , viz tady tema , http://grower.cz/forum/showthread....&threadid=17200 , kdyztak pokracujte v diskuzi tam , cau Hlava