Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
čus,
kámoš odsud z grower to venku jel z řezu odě mě (hodně silný pheno po herijuaně) a dokvetlo to tak nějak normálně v druhý polovině října.
já tu jeho venkovní nehulil, ale prej je to hodně velká pecka
já jí jel 2 kola po 400w hps a musim říct, že silnější model jsem ještě nevypěstoval... totální mordor...stavy po tom jsou první pul hodinu dost těžko vydejchatelný a pak se to začíná pomalu klidnit a přecházet v nepřemožitelnej těžkej stoned a dál spánek
měl jsem i afganskunk pheno který bylo hulitelný celkem v pohodě i přes den, kvetlo tak nějak stejně dlouho a mělo víc kulatý a o trochu míň pocukrovaný paličky
za cenu 20e ten model naprosto doporučuju i když musim říct, že pro někoho to může bejt až moc silný