Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Kokos 600w
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 »
Autor
Téma 
Host
Host

Kokos 600w Příspěvek č. 1

čau lidi mam tu svuj prvni indorek v novém bytu.

PROSTOR:120x120x200 adjust-wing xxl
ODTAH:trbkovy vetrak 305m3
PRITAH:pasiv
OSVETLENI-600w Gib flower spektrum 2x easy rols
MEDIUM:cistej KOKOS
OSAZENSTVO:BigBud,Mazar,Top44,afgan,super skank
5ks od kazde rostliny
HNOJKY:AH+PK13/14+enzimyktery nepouzivam+Rhizotonic
ph metr kombinovany s ec metrem
vodu upravuji Kys fosf.Ph 5,8-6

Kytky jsou 12.den rustu,kazda dostane dene asi 1L vody s zivinamy
1mlGrow.0,5ml fosfor.0,5ml micro+1ml bioalgen na koreny

pocitam ze tak za 10dnu prepnu na kvet.

Naposledy upravil 25-01-2010 v 13:00 PM

Old Post 08-01-2010 v 05:56 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jekyll
Stálý Člen

Karma uživatele Jekyll - 52% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

V rustu se dává na snížení PH kyselina Dusičná, fosforečná je na kwět....
PK 13-14 se vyser...to dej 2x na rozjeti a jebat, val Tablety..... ty jsou best....
doporučuji kombinovat s Monster Bloomem od Groteku.....ted jsem jel Grotek Bossom Builder Tablety.....a je to nejvetsi maras.....Grotek zaručí masivni narust rpyskyrice a tablety zas masivni prirust kvetenství, tot aspon z 1ho meho pozorování s takovým massacrem :-D

Old Post 08-01-2010 v 06:58 AM
Jekyll je offline   Profil uživatele Jekyll   Find more posts by Jekyll   Foto galerie člena Jekyll   Click here to Send Jekyll a Private Message   Add Jekyll to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jekyll
Stálý Člen

Příspěvek č. 3

promin Pletu 2 veci do kupy...GROTEK - MONSTER BLOOM
ATAMI - BOSSOM BUILDER

Tablety maji PK tuším 30/31 a střelný prach od groteku :-D ten má 50/30.

Old Post 08-01-2010 v 07:00 AM
Jekyll je offline   Profil uživatele Jekyll   Find more posts by Jekyll   Foto galerie člena Jekyll   Click here to Send Jekyll a Private Message   Add Jekyll to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 4

tak to je slusnej nasup ale podle meho souzeni je to to stejne akorat se to dava v mensim pomeru nez to pk ktere jen v koncentraci 13/14,rad se necham poucit pokud se milim,jedu uz nekolikatou sklizen tak ze nejake skusenosti uz mam,kyselinu fosforecnou pouzivam jak na rust tak na kvet a nikdy sem nemel nejmensi problem a hlavne kdyz srovnas ceny tak grotek stoji 500kc a namicham z nej 520l-650l roztoku PK13/14 mne stal 160kc a namicham z nej neco kolem 400l roztoku to znamena ze za cenu groteku mam 1200l roztok s podobnym pomerem PK jen moje logicka uvaha,ale porat je to PK nic jinyho tak ze je na kazdym co zvoli

Naposledy upravil 10-01-2010 v 06:02 AM

Old Post 08-01-2010 v 07:04 AM
Host
Host

Příspěvek č. 5

# Dávkování: Monster Bloom PK30/50 je vysoce koncentrovaný a proto postačí jeho minimální aplikace v koncentraci 1g Monster Bloom / 4-5L vody. Produkt přestaňte používat poslední 2 týdny před sklizní.Balení: 130g-500Kc
pri 1g na 5l to vychazi na 650l roztoku

Květový stimulátor PK 13/14 přidejte 3 týdny před sklizní do plného nutričního zásobníku v následující proporci
- Rozpusťte 15 ml koncentrátu ve 10 litrech vody 1l-320kc
100l roztoku=150ml Pk =jedna sedmina lahve tudiz mi vydrzi 7 tydnu=700l

1 až 2 tablety na 100 litrů vody - použít jednorázově ve 4-6 týdnu květenství.151kč/ks to znamena ze v prumeru 225kc za 100l roztoku vynasobeno 7tydny=X

Naposledy upravil 08-01-2010 v 12:58 PM

Old Post 08-01-2010 v 07:54 AM
Jekyll
Stálý Člen

Příspěvek č. 6

:-D No jooo, to je všechno strašně pěkné....ale pro mě je nejdúležitější výsledek a vím jaké mají výsledky lidi, kteří používají jen tabletu a základ od AH s Qětakem a maji ty nejmasakralnější výsledky....NIcméně stejně bude dalších 40 lidí že to není pravda, že hnojí kristalonem za 50kč na "1000000000 litrů" a mají stejné výsledky, jako lidi co vyhazují za hnojiva 10 000kč, já myslím že ve finálním výsledku je to hlavně o chuti. protože výnos a podobné aspekty si myslím ovlivnuji hnojiva tak na 25% ..... to jakou máš genetiku neovlivníš ani kristalonem, ani super hnojkou.....
Nicméně....pokud pojedeš stejnou genetiku od jednoho matkaře z jedné selekce, tak si myslim že bys poznal rozdíly mezi grotekem, atami a kristalonem apod.....a ve vyledku si myslim ze se mohou od sebe lisist az o tech zminovanych 25 %, což pokryje to 500kilo .....a vydrží to spolehlive na 3 growy----peace

Old Post 08-01-2010 v 10:23 AM
Jekyll
Stálý Člen

Příspěvek č. 7

saomzřejmě kdo chce chut....ten jede BIO... :-D já mám rád Výraznou chut a heavy stone

Old Post 08-01-2010 v 10:24 AM
Host
Host

Příspěvek č. 8

nevim kamo ja mam vlastni matky vlastni rizky a pk teprve testuju ale muzu rict ze dokud sem ho nemel tak to stalo za velky kulovy.urcite az dojedu tuhle sklizen vyskousim i jinsi vecicky treba zrovna ty co mi tu radis mozna ten monster bloom tesntnu ,ale az vypatlam tyhle vsechny hnojky mam tu jeste kvetovku od canny+to Pk tak pristi kolo snad ale dik za rady takhle sem nad tim jeste nepremyslel,porad mluvime ale o fosforu ,drasluku v ciste forme v jinych koncentacich chtel jsem jen poukazat na to ze se da usetrit a dosahnout stejneho vysledku proste logika,stejny jak s PH kyselinou cim koncentovanejsi tim min ji davas aby jsi dosahl stejneho vysledku,nez s min koncetrovanou

Naposledy upravil 08-01-2010 v 13:00 PM

Old Post 08-01-2010 v 10:50 AM
Host
Host

Příspěvek č. 9

zapomel jsem rict ze AH jedu jen v rustu na kvet mam komlet vybaveni od canny.kytky se pomalu zvetsuji tudiz pomalu zvedam Ec nyni davam 1,5ml/l Grow,0,8Bloom+0,8Micro,jednu kytku mam na test v hline a dalsi kusovku v 50/50hlina kokos abych videl jak se ty kytky chovaji pri stejnem pomeru hnojiv

Naposledy upravil 10-01-2010 v 10:36 AM

Old Post 08-01-2010 v 12:38 PM
Host
Host

Příspěvek č. 10

Naposledy upravil 08-01-2010 v 13:19 PM

Old Post 08-01-2010 v 13:12 PM
Host
Host

Příspěvek č. 11

pěkný
a to zalíváš ručně ?

Old Post 10-01-2010 v 11:11 AM
Host
Host

Příspěvek č. 12

jj rucne !!automatiku zacnu resit az pristy grow,az podle toho jak se osvedicí zalevani rucne zatim mi to nedela nejmensi problem horsi to bude az budou kytky vetsi a budu je muset dene vyndavat,ale to taky neni na skodu aspon casteji vycistim prostor pestirny

Old Post 10-01-2010 v 11:16 AM
Host
Host

14/12 Příspěvek č. 13

Dnes prepinam na kvet holky dostanou

Naposledy upravil 21-02-2010 v 05:04 AM

Old Post 16-01-2010 v 15:08 PM
Host
Host

motejl Příspěvek č. 14

6.ledna mi na oslave narozenin priletel na ruku schoval jsem si ho do krabicky od sirek nasel jsem ho po dvou dnech ted uz tady spolu 10dni zijeme:-),kdyby nahodou nekdo vedel neco vic o motylech tak by mne jen zajimalo jestli nemuze vyhodit housenkykdyz zacnu kropit vodou tak se schova pod kytky do sucha

Naposledy upravil 11-02-2010 v 08:27 AM

Old Post 17-01-2010 v 09:58 AM
Host
Host

Příspěvek č. 15

prckove

Naposledy upravil 21-01-2010 v 14:11 PM

Old Post 17-01-2010 v 13:09 PM
Host
Host

Příspěvek č. 16

holky dostavaji cannu co mi tu zbyla na hlinu a lebedej si k tomu jim davam 1ml PK13/14 jen si chrochtaj ph 5,8 to jim svedci nejvicPK sem jim dal jen 2x do zacatecni zalivky aby kytky rychleji presli do kvetu pristi zalivku uz budou dostavat jen AH a PK zacnu pridavat az 20 den kvetu kdy hned nasadim 1,5ml Pk a vysadim AH slozku č.1 Grow holky jsou zatim krasny zeleny bez jedine chybicky a zluteho listecku dostavaji hnojiva do kazde zalivky,neprolevam kvetinace ale zalivam zespodu kdy jednou za 2 dny naleju 20l zivneho rostoku primo do homeboxu zadrzi az 100litru

Naposledy upravil 22-01-2010 v 11:57 AM

Old Post 21-01-2010 v 07:43 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 18:48 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás