Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
koncentrace hnojiv se měří vůči kýbli (v případě 1,50ml/l to znamená 13,33 ml / 20l v kýbli) - v tomto případě se celý roztok v kýbli jednou za čas mění ???
nebo
koncentrace hnijoiv se měří vůči zálivce (v případě 1,50ml/l to znamená 1ml na láhev o objemu 1,5l) - v tomto případě by se do kýble jednou za čas přilévalo z této lahve ???
Původní příspěvek od Hepi Ahoj, určitě to už bude, bohužel jsem to nenašel.
...
TAK HLEDEJ !!!!!!
nebo použij mozek, to je taková ta věc mezi ušima, teda pokud náležíš k druhu homo sapiens. předpokládám, že ne, protože kdyby ano, tak ten mozek máš a nebojíš se ho použít ... a tudíž bys možná přišel na to, že oba tvoje modelové případy sou naprosto TOTOŽNÉ mfg:
vubec se sám sobě divím, že si vuli nečemu takovému otloukám prsty ... musel sem se hodně přemáhat, abych ti nedal K-
no tak sorry hledal jsem hodinu a nic, zkus si to sám najít nebyl jsem zde 5 let a zjistil jsem, že je tady toho už tolik, že je prakticky nemožný to zde najít. asi tak
Můj první bubbler takže proto.
Opravdu to je totožný? Tak nějak počítam počítam a nesedí mi to, můj předek asi nebyl australopithecus. Jeslti je to teda opracdu to samé tak díky za radu, stejně si to ale zítra přepočítám
..roztok vymnen komplet jednou za tejden a kup si strikacku 20ml nebudes to tam lejt po flašce 1,5litru ne ? a HLEDEJ http://grower.cz/pestovani/navody/?