Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím všechny. Již dlouho scháním nějakou starou indickou hudbu. Zajímalo by mne jestli nevíte , kde by se něco takového dalo sehnat. Nejlépe na netu. Předem dík.
No nevím jestli je to stará indická hudba, ale mám pár MPtrojek (asi 500MB) typu :buddhist monks - three mantra chant - echo.mp3 což jsou dost brutální zpěvy mnichů a zhulenej to poslouchat to je hustý...... nebo klasické mantry .. atd. stahnul jsem to z českých hubů programem "direct connect" na webu nevim... jestli bys mel zajem, hodim to nekam na ftp (nejlepe do skoly he he )..
###Od té doby co jsem se narodil umírám.... ale HROZNĚ mě to baví###
2cHLeBiK:
wau! toť super!! šup sem s adresou please!! (and will K+ )
[Edited by dalajlama on 07-09-2002 at 09:54 PM]
dalajlama in love SPEKTRUMŠTĚSTÍZAOKNOVKAGOOD-MUSICmyWEBík
------------------------------------------------------------------------------------
KDYBYCHOM VŠICHNI UMĚLI VŠECHNO, NEPOTŘEBOVALI BYCHOM SE.. jaman