Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
nazdarek...tak mam dalsi problemecek...moje kyti ve skleniku je tak velky ze se tak mesic plazi po hornich sklech .. no a do tedka to bylo s vlhkosti v pohodicce...zadna voda na palickach...no ale dneska jsem se sel podivat ... ve skleniku na hornich sklech voda a palice strasne mokry... nektery byly asi mozna i chyceny .. zacaly trochu hnednout....asi je to tim pocasim... v noci zima a odpoledne strasnej parak...co s tim mam delat... mam dat na ty horni skla noviny nebo neco takovyho...nevim poradte prosim...diky moc
Inu, mi to ve skleniku taky kapanek prerostlo, a to jsem ho delal vysokej (2.70 m). Nezbylo, nez vzit provazek a kytinky poohybat a vetvicky premistit tak, aby se ani listek nedotykal skla, neb opak je primou zadosti o plisen a priroda obvykle vyhovi.
A vetrat, vetrat, vetrat.
dikes ... no ja vetram jak se da...dvere jsou pres den porad otevreny a kyti je hned u nich ale i presto...dneska jsem tam sel ale az tak v jednu odpol. a vsechna voda byla uz pryc...tak kdyz je to takhle ...dopoledne je pod vodou a odpoledne je uz sucha...vadi to taky hodne???...asi jo co...
Větrej i v noci, zimu kytka přežije (mám vyzkoušený až k nule), ale vlko ne. Jak to jednou chytne plíseň, tak ta pak jede ukrutnou rychlostí a je to na předčasnou sklizeň...