Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Odpoveď na prvú otázku zni áno išlo by to ale musiš zohnať 12cm PC ventilátor + príťah a odťah aby vám tam cirkuloval vzduch a nejaký ten ofuk by išiel tež aby boli rastlinky silné čím viac tým lepšie a bude aj viac chladený box
druhy odstavec HPS je fakt najlepšia voľba 250w musí byť aj primeraná skriňa nemôže byť veľmi malá...
Ku seeds DP = DutchPassion = najlepšia genetika = najlepšia voľba len mi nejde dohlavy prečo si vybral skôr OUT rastlinku ako IN asi tou cenou a obsah THC 13,7% ťa zlákali no mi na slovensku máme dobrú stránku www.grower.sk a tam si objednáš hocičo a príde ti to aj do čiech a budeš čakať menej ja som na svoj 1st. pokus použil SKUNK neni taká nachylná na chroby a je peknáá prijemna ovocna chut doplnena Gortek Final Flush Strawberry :*
Čus!
Hele na semena se vykašli, ještě k tomu, když jedeš poprvé! Podívej se do bazaru a kup si řezy, máš tam toho na výběr a odpadne ti spousta starosí a problémů, který by si měl se semeny!
At se daří!
Jo ještě jedna poznámka- ta skříň mi příjde malá na 250w, bál bych se toho, že se to bude dát hůř uchladit!
Já se kaju, já si nezasloužim
ušlechtilou konverzaci, zeleninu, mlíko
dál bejt spisovnej a vzornej
to by za mnou brzo sklaplo víko.
Původní příspěvek od krocisek fakt nevím, protože pod 150w zase bude slabší kytka ne? A když tam prdnem 150w tak kolik kytek by bylo nejefektivnější, já myslím 4 ale opravte mě
krocisek 4 kytky spravis aj pod 70w Pod 150w kludne mozes supnut aj 8