Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
pH : 5.9 EC: 1.2 Temp.: 18°C-v noci Wet: 68%-v noci
pozn.: je to můj 5. druh systému který zkouším a můžu říct že je zatím tím pH nejnestabilnější.
-nezastřihnuto..
jo a za foto sorry fotil jsem to ve tmě . Pak hodím beter
system mám za hubičku (change)-ještě je k němu další stůl(celkem tedy pro 40květníků) a optimalizováno pro box XXL.
Hydroton jsem zvolil protože v shopu neměli RW drť a já jsem potřeboval nějaké médium.. je to trochu experiment. Kdybych ten hydroton plánoval, tak to takhle nejedu a asi bych jel něco jako ty.
Původní příspěvek od PEACEMAKER system mám za hubičku (change)-ještě je k němu další stůl(celkem tedy pro 40květníků) a optimalizováno pro box XXL.
Hydroton jsem zvolil protože v shopu neměli RW drť a já jsem potřeboval nějaké médium.. je to trochu experiment. Kdybych ten hydroton plánoval, tak to takhle nejedu a asi bych jel něco jako ty.
Na tu RW drt se vyprdni,hydroton je dobry řešení.Pokud už neco s RW tak spíš ty Gcubec(1x1x1cm rw kostičky) a to dát v pomeru s hydrotonem.
pH : 6.02 EC: O.9 Temp.: 27°C Wet: 53%
bzzt bzzt.je tu report. S tím EC na začátku jsem to přehnal.
11.11.2OO6 Digitální zobrazení mých prvních. Byly to 4xEuforie pod 15OHPS v kaktusosukulentoperlito substrátu hnojeno Plagronem.
Se vším mi pomohl jeden známý CANNABIS MASTER-myslím že už tady není registrovaný. Díky!
Naposledy upravil PEACEMAKER 26-12-2009 v 17:27 PM
já si ymslim ze havni problem je v nedostatecny zalivce,, proste ten hydroton je hrozne malo prolitej takhle tema kapilarama to nestaci voda se dostane jenom k par korenum...navic jestli jednou za apr hodin tak je to hrozne malo,,, kdyz uz tak bych nechal ten roztok kolovat nonstop...kapilary dal trosku bliz ke stonku...
Jo vše co tady píšete je pravda..
Takže: Ne vsechny kytky jsou koreneny v RW (nektere i v jif). Posleze byly presazeny do coco kde prokorenily (tak jsem je už koupil).
Po té šly do hydrotonu a dostávaly zálivku jak jsem psal výše. Jenomže se mi to zdálo taky málo tak jsem ještě dvě přidal. Pořád se mi to zdálo málo, tak jsem první 4.zálivky prodloužil na 2min posléze na 3min!!!!!!
Nonstop zálivka by i šla-nad tím jsem od počátku uvažoval. Problém je v tom (určitě by šel vyřešit) že se odtokové díry, ať už více nebo méně, zacpávají hydrotonem,takže plynulý odtok není možný=roztok z kvet. vytéka.
Vlhkost se drží dobře i s původním počtem zálivek, ale jenom ve spodní části květníků, kam směřovaly i kořeny(jsou tam pořádné balíky). ta vzlínavost u hydrotonu není super - vlhkost se po zálivce dostala vcelku vysoko- tak 2/3 .
Kapiláry nejsou šťaté řešení, ale nic jiného krom svých rukou nemám. a ruce taky nejsou pořád doma
Hoši jak řikam. kdybych to jel schválně tak to jedu jinak
Díky za přízpěvky.
Naposledy upravil PEACEMAKER 14-12-2009 v 08:03 AM
Zdarec Bárte,
ještě se uvidí co pojedu příště...
Když jsem jel tu RW "drť" (ony to spíš byly malé kostičky), tak to bylo určo lepší. Však jsem se na to původně chystal, ale nějak to nevyšlo a rozjel jsem toď ty "hlíněné" kule.
No taky chci zkusit hydro a hydroton mě láká a proto to tu sleduji, ale teď mám z experimentování trochu respekt. Možná taky proto , že jsem naposledy dal dvakrát za sebou 370g suchého, poctivě ostříhaného ve hlíně pod 400W a je mi jasné , že u hydra se mi to nemusí povézt na poprvé.
Původní příspěvek od Bárt No taky chci zkusit hydro a hydroton mě láká a proto to tu sleduji, ale teď mám z experimentování trochu respekt. Možná taky proto , že jsem naposledy dal dvakrát za sebou 370g suchého, poctivě ostříhaného ve hlíně pod 400W a je mi jasné , že u hydra se mi to nemusí povézt na poprvé.
Zase to hned nekomplikuj,hydro je jednoduchá vec,jen peacemaker nedodržel pár zakladních vecí.
Pokud použiješ čistej hydroton na EaF nebudeš mít nikdy problem,Pokud to pojedeš podobne jako peacemaker a dáš velkou rw kostku,dve kapilary na kvetník a zase čistej hydroton nebudeš mít taky problem.