Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdar lidi uz tu jsem nejakej ces registrovanej, vim ze to sem asi nepatri ale nevedel jsem kam jinam to dat. Vsichni kdo jste z USti nad labem a nekdo by vam nabizel orange bud (je spise dost do fialova, kvuli zime) nebo mazaar tak prosim dejte vedet, vykradli my totiz skrin kterou sem mel v garazi. prelezli plot obesli garaz vykopali dvere a vzali kytky i s kvetinacema!!!!
nechápu, nerozumím. to uz se krade i indoor? za chvíli abych se bál ze mi nekdo ukradne i suchý z půdy....tohle se může stát snad jenom u nás. priste to nerikej ani nejlepsimu kamosoj...dnes nemuzes verit vubec nikomu
" Having a taste for quality is having a taste for LIFE! " Zino Davidoff
Původní příspěvek od Feddy zdar lidi uz tu jsem nejakej ces registrovanej, vim ze to sem asi nepatri ale nevedel jsem kam jinam to dat. Vsichni kdo jste z USti nad labem a nekdo by vam nabizel orange bud (je spise dost do fialova, kvuli zime) nebo mazaar tak prosim dejte vedet, vykradli my totiz skrin kterou sem mel v garazi. prelezli plot obesli garaz vykopali dvere a vzali kytky i s kvetinacema!!!!