Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim vsechny growery a growerky uz nejakou dobu vsechny (teda doufam ze vsechny xD) indoory na tomto forum sleduji a uz jsem par (myslim) zkusenosti pobral a napadlo me ze bych si mohl postavit svuj HOMEBOX takze je to jenom navrh(zatim)
Ventilace
- kupuji tento set ventilace ventilator TT 187m3/h
pachovy filtr 160-240 m3/h 3m auflex
2x nerezova ocelova paska-1890 Kc
- ofuk ventilator CMI -312 Kc
- vetracky na pritah vzduchu jeste nemam prosim napiste mi vase
nazory
Svetlo
- kupuji tento kit 250 W se stinitkem 50x50 s objimkou
s predradnikem GIB 250W a s sodikovou vybojkou
250W GIB Flower Spectre HPS rust i kvet-1888 Kc
no stejnou lampu teď jedu taky na pvní indoor...k těm spínačkám-včera sem viděl v LIDLu digitální s 20 režimy za 149kč!tyhle se ti za chvilku vyserou...a ještě u hnojiv máš substrát nebo naopakjak chceš
Machoman: ok dik zkusim to muzu pasivni pritah udelat i po bocni strane?
mas ho taky?
COMATIK: xD dobre koupit digi spinacku a to druhy je moje chyba xD je to
substrat xD srry chyba v tisku (prepracovanost :-D)
Azachyel: promin moje skleroza dam tam tenhle: http://www.growelectric.cz/teplovlh...ovy-p-1569.html
lemon skunk: PH test je jasne ze kopupim dik za primonuti xD
Dekuji Vsem ktery pridali rady tak posilejte dal... :-)
Cau jeffy ten pasivni pritah je ok staci 2 diry ve spodni casti skrine. kdyz udelas 2 diry s prumerem 7-10 cm bude to ok. (ja jsem dal skrin ke stene a mam mezi stenou a skrini cca 6 cm a mam ten pasiv ze zadu takze ze predu skrin nejevi znamky ze by se v ni neco delo ). pak jeste po zmereni vlhkosti treba zvlhcovac ? abys docilil tech 60% vlhkosti.
Dovolím si odpovědět za vojevůdce.
Na hadry se vyprdni, drží se v nich spousta bordelu a to nedělá rostlinkám dobře.
Zkus tohle: http://www.pemacas.cz/7278-mlhovace-a-prislusenstvi/
Tady ji koupíš za 4kila i s trafem.
Snáze uvěříme lži, kterou jsme slyšely už tisíckrát, než pravdě která je vyřčena poprvé!