Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
čau...takže za
1/ doporučím postavit a vyzkoušet box než pojedeš z ostra/pak je vopruz řešit detaily/
2/ to hojivo na levo neznám ale KRISTALON květ a plod bych asi nedal...na rust možná jo...na OUT bych to možná taky riskl...ale na semena ze seedbank pod lampu/vím že peněž není a u Vás je problém sehnat cokoliv na G/
3/jakej systém pojedeš?hlínu?jakou...?
4/až dojdou semena dej jich aspoň 4-5 naklíčit...radši po selekci samců někomu jednu/dvě daruj než se piplat se 2* samci
5/pokud ještě můžeš udělej si skříň krapet větší/50*50 bude ok na 70W...ventilace nebude tak náročná
aku seedbanku si si vybral??? pytam sa preto lebo ja som vybral zlu a semena neprisli akurat co som sa nechal osedit o prachy ozaj a ako planujes spravit ventilaciu???? a suhlasim s kolegom daj si toho naklicit viac teda minimalne 4 semena lebo ak das tie dve a po mesiaci prides na to ze su obaja samci tak ta slak trafi samozrejme to nikomu neprajem
nech ti vyrastu nadherne čičinky cus:P
Mno takze, skrinu nemozem mat vacsiu, pretoze to vsetko bude na intraku pod stolom. Takze box odpada... aa pojdem na hlinu, na zaciatok, mozno aj dalsie, ak nejake budu... a mam kupene aj nachystane Agro na pokojove rastliny ph 5,0 - 6,5 prehnojene na 6 tyzdnov. To hnojivo na palmy som kukal a ma dobry pomer na rast kvetin... aa to druhe hnojivo budem davat len na kvet... videl som to u viacerych, a plus casom nieco dokupim ... K semenam, ak my vide nahodou aj samec tak isto vyuzijem aspon na pyl... co sa do buducnosti isto zide...
Semena som objednaval z www.pickandmixseeds.co.uk/
28.9. objednane (zaplatene kartou) a 1.10 mi odpisali z uctu. Takze este cakam... A skusim nedat naklicit ale rovno do hliny...
Ventilacia... rozmyslam o ventilatoru z GMka na 230V a okolo 160m3/hod, ale hlucnost 44db takze isto bude aj triakovy reguator... hmm aa chcem dat aj pachovy filter, mam kupene cosi do digestorov, uz len to dat nejak dokopy...
Tiez chcem dodat... mam pripravenu vodu s rozdielnym PH, niekde na nete som cital, ze inym ph vznikne samec a samica... takze uvidim (ale nevidim v tom pravdu, ale kdo vie )
Mam aj tienidlo, domacej vyroby, dva kusi plechu bolo pribalene k sodiku. Tiez mam nahradny sodik osram 100W ale ma to neskutocne tazku a dost velku objimku, inak ju pouzijem iba ak by sa cosi stalo s 70W.
A inak studujem v Brne (neni problem zajst do G-shopu)
no jelikož študuješ v Brně,vzal bych rovnou řezy...ušetříš čas i možnost samceon se pyl obča hodí ale co z toho když budeš mít 2ks ve skřínitakto velký ventilátor ti na takovou skříňku určitě stačit bude-dá se zregulovat otáčky-tím snížit i hluk/ale zas musíš brat v potaz filtr/jak sem psal...chce to naprázdno vyzkoušet a ladit zavčas než na poslední chvilku.
Hej, semena este stale nedosli, takze zrejme cez tento vikend pojdem naprazdno, asi pojdem kupit ten ventilator, vyskusam ho a potovm sa uvidi. Filter dam asi az potom ked bude viac many a ked uz to bude citit. S regulatorom nemam problem spravit. Rezy v brne? pytal som sa vela ludi a jaksi ziadne nemozem zohnat, zaujimave :-D
Dnes som kupil dalsie hnojivo Kristalon (pokojove rostliny) ... ma to iste zlozenie ako Kristalon Start , vela drasliku .. Presnejsie 19:6:20 takze neviem ci to je na rast ci na kvet ale skor rast nie? vela dusiku...
Tak sa divam ze uz nieco take mam... takze zrejme budem muset kupit nieco s vela fosforom...
Hmm sak tam som mal inzerat... este s teplotou ziadno, pretoze cakam na moje semena kym pridu, a cez tento tyzden dorobim skrinu, inak by uz bola hotova, kebyze som tam mal cosi dat....
Tak, uz bednu mam z casti hotove. Vsetko robim bez naradia, jedine co som mal po ruke bol lupienok z pilky, kombinacky. Na fotke je zatial len kostra bedne a tienidlo s lampou a predradnikom. Je to kostra regalu z baumhausu, len som musel skratit policky, inak by sa mi to nevoslo pod stol. A tie moje semena stale a stale nechodia, musim si zohnat nejake ine, aby som to do konca roka stihol. [img=http://img148.imageshack.us/img148/131/img0066ch.jpg]
na kristalon pls ser. nema cenu. semena ... hmh.. pisni im email... resp. si mal objednat od niekoho overeneho (www.seedboutique.com - nikdy ziadny problem, a obcas som sa divil, ze to uz doslo)... ppr. rizky (byt tebov nevaham)
PS: u na sa toho na G da zohnat dost .... len netreba byt lenivy. samozrejme nemame pokrytie ako u vas ... nemali sme sa delit...... skoda
Cau, tak kristalon isto myniem a potom kupim nieco ine. Mail som im uz pisal v piatok este mi neodpovedali a praveze uz som videl dobre ohlasi na tu stranku tak preto som objednal. Rezy by som hned kupil ale jaksi v tomto case je ich nedostatok, pisal som dvom manikom z Brna a nemaju, az o mesiac co uz bude neskoro. Presne tak na slovensku sa da kkt zohnat, mozno tak v BA alebo KE . Preto nakupujem v Brne, a tu aj chodim do skoly.