Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Sezóna, alespoň ta outdoorová se pomalu blíží ke konci. Není v mých silách sledovat kdo a jak to letos válčil, protože trýdů je tu požehnaně, ale zajímalo by mě, komu a jak se ta letošní, řekl bych vyjímečná sezóna vydařila. Proto jsem si dovolil vytvořit tuto soutěž jako ukázku těch lepších pěstitelů, kteří dokázali, že umí a dá se od nich něco přiučit
na další sezónu, popřípadě rozjet dobrou skříň. Nebudeme přece platit dealerům, když si to můžem vypěstit sami, že ano
Pravidla:
Každý člen má právo dvou nominací a to jednu na outdooristu a druhou na indooristu roku 2009. Samozřejmě můžete dát třeba jen jednu nominaci. Nesmíte nominovat sami sebe.
Lidi nehleďte na to kdo toho kolik vypěstoval, jde mi hlavně o celkovej přístup k pěstování po celou sezónu. Stane se, že měl někdo fakt dobrej grow, staral se o ně a pak mu to na konci čórky ukradli. To by byla určitě škoda o něm nevědět.
Nominuje se tak, že se sem hodí:
link na téma, kvůli kterému ho sem dáváte + nick člena +kategorie do které ho nominujete
Koncem listopadu se nominace spočítají, vytvoří se dvě TOP10 a udělají se dvě ankety, zvlášť out a in. Ukončení bude na Nový rok
Ceny pro vítěze? Chtěl jsem dát semínka nebo klony, ale to si každej lepší pěstitel sežene sám, takže ceny pro vítěze, budou-li chtít budou tituly pod nick, pokud ne, dohodnem se třeba na nějakém tom semínku.
Tzn. místo status Stálý člen by měl pod nickem ''Outdoorista roku 2009'' to samé platí pro Indoor výherce. Samozřejmě po domluvě je možné dát titul dle vlastní fantazie.
Případné nejasnosti, návrhy a připomínky uvítám, ale dávejte sem hlavně linky a doplňte jméno člena + kategorie out nebo in.
Chtěl jsem dát ještě kategorii Nováček roku, ale byl by v tom už asi guláš, takže soráč
Jen doufám, že to celý není blbost, připadlo mi to jako good nápad . Já osobně to číst fakt nestíhám a mít tu v jednom trýdu ty nejlepší, od kterejch se člověk může učit, si myslím není špatnej nápad.
POZOR ZMĚNA!!
Po dosažení pěti nominací automaticky postup do TOP10(možná to bude top15, uvidíme jak to bude s účastí) a to pro In i Out, tím pádem i konec s nominováním člena, který už postoupil.
Budu se snažit výsledky průběžně doplňovat a proto, kdo provede nějakou změnu v nominaci, prosím napsat mi PM s odkazem na změnu, ať o ní vím. Díky
no rekl bych ze hodne lidi jeste ani nema out tready zalozeny,takze bych zacal nominovat az tak na konci rijna do toho listopadu jak pises.... co ty na to?
edit: a taky sezona jeste ani nekonci ja treba budu cast prvni sklizet zitra pokud to prezije dnesni noc
Ale pro některé členy už sezóna skončila a na ty by se pak třeba zapomnělo, navíc sem pak po sklizni už tolik nechodí, proto tomu dávám toliko času.
Jednou je nahoře ten, jindy onen. Záleží na každém, kdy usoudí, že nastal čas nominovat. Jak jsem psal výše, nejde až tak o sklizeň, ale o prezentaci celé sezóny, to znamená ne kolik toho vypěstoval, ale spíš popis toho, jak se mu toho úspěchu podařilo dosáhnout. Pro příklad: Grizly, Simor, Medvěd Brtník(ten mě těžce dostal fóliákem v lese), xpapoušek (indoor pod zářivkama v síni slávy), čepra, Date1, Mopslik, Smoker&Joker, AEROMAN, Machoman, Disaster:-), WAMParjan, Lukyn,ABSURDUS a další. Do jejich trýdu když kouknu, vím, že umí a že je od nich do dalšího pěstu určitě co pochytit
Případně můžem konec nominací přesunout na konec roku.
Rostliny jsou vědomé bytosti Ohiyesa:
„Po pětatřicetileté zkušenosti osobně věřím, že něco jako "křesťanská civilizace" neexistuje. Domnívám se, že křesťanství a moderní civilizace si odporují a jsou spolu neslučitelné a že duch křesťanství a duch našeho pradávného náboženství jsou svou podstatou stejné.“