Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak zdravim, uz som sa nudil, tak som si povedal ze zas nieco zasadim na zimu, zase len tak pre zabavu, takze som ani nekupoval semena a posadil som jeden No name,
box: 40x40x60
ventilator: 60mm, odtah-pritah
hnojivo: NPK granulovane
substrat: zem pre vnutri rastuce kvety
usporky: 2x Philips-19W a 21W
2x osram 17W
teraz ma rastlinka nieco cez tyzden...
Cau, budem toto tema sledovat, pretoze aj ja mam tak obmedzeny priestor na pestovanie, i ked ja uz mam zariadene 70W sodik a semena z netu od Nirvany. Chcem vidiet ako ti to tam porastie.
aj ja som zvedavi tez planijem micro grow planujem kupit 4x 20 w usporky neco take jak ty uvidime jak ty to pojde uz mam postavanu budu 50x50x100 sirka-hrubka-viska planujem steni oblepit cierno bielov alebo diamantovou foliou odtah bude 1xvetrak 100m3/h a 2x PC vetracek a pritah take dva male vetraciky ale o 50% mensie ako tie z pc planujem pestovat v kokose+perlit hnojivo na kvet a na rast + nejaku pridavnu vizivku
jj ale pozor na teplo z tych 4X usporka je v takom malom priestore dost teplo, ( mam vyskusane 35*C ) a dufam ze teraz v zime to bude menej , ale pri dobrom odvetrani je to v pohode
no řez je řez...ale i pokud si na jaře vypěstíš ze semena malí holky a prdneš je ven je to ok...sice už to není takový kouzlo jako vysadit 100 semen a na podzim vzpomínat kde žes to vše naházeljá pojedu určitě příští rok semena white skunk co si předpěstuju ve skříni.mam 2/skříně/a odle peněz bych šel i do řezů...blbý je že kolem baráku pěsit nemůžu a musím to vozit dál...mít svůj skleník nebo zahrádku kam není vidět valil bych řezy
hmm taky zaradku ja to mam doma za postelou skovane pred rodicmy ( preto aj tie male priestory ) a budem to musiet tiez vozit daleko, a model este nemam rozmysleny