Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No ja som z Vychodneho Slovenska .... a tu tieš v kuse prši a prši ... a moje rastlinky to postihlo tak že im dosť zožltly listky .. serie ma to ... už naj pride mesiac tepla ...
DtRik: Plíseň je svinstvo. Já sem kvůli ní loni přišel o celou úrodu. Doporučuju kytky pravidelně kontrolovat a napadený paličky nemilosrdně odstranit.
.......get high.......higher than before..........
taky resim problem, prave nas evakuujou na asi 4-5dnu a nebude tu proud...otazka tedy zni..prezijou indoor kyti zaplavy kdyz jsou nad vodou?...asi tezko co... hruuuuzaaaa...(
Jo, dest je pekna svine a prsi porad, tem kytim se to uz nelibi Misto toho aby svitilo slunicko a krasne to rostlo, tak je 15 stupnu a jeste porad prsi a fouka docela vitr, je to sux
Tak moje prognozy zněji tak že tenhle rok bude málo hulení protože voda poškodí ne li zničí většinu políček a to povede k tomu že bude míň ganji a z toho plyne že hulení bude draší ( to se týká těch co sou občas donuceni pokoupit ) !!!
To asi jo, ale zase k necemu dobry to bylo, za ty 3 dny co prselo mi to povyrostlo o ani newim min. o 10 cm, spis 15-20cm docela hukot, ale byla zima, to se mi nelibilo a porad to dela, ze chloupky, ale zadny palicky, tak snad uz to zacne jinak allah s pocasim
Tady u nás moc neprší,ale je pořád zataženo a slunko ne a ne wylézt.Doufám že to bude lepší, to by jinak moc dobrá ouroda nebyla.Přeju wšem hoooodně sluníčka.Tak ať wam to roste.Hoj
Cus , to prseni co bylo zapricini plisen.Na moji kytce jsem uz obral tak 30 procent palic a porad nic.Doufam,ze se to zastavi.Vedle postizene Rooi mam afgan a ten je uplne v klidu.Zalezi na velikosti palic a na modelu.Cim jsou vetsi palice tim je problem pro palici dychat a pak vznikaj plisne v palicich.Je dobre to prostrihat a zbavit palici listu.Minule jsem to zastavil ,ale letos jsem v pr..... .Kdyby nekdo mel dobrej navod na zbaveni se plisne tak mi dejte rychle vedet dik opicka
Minulej rok se mi proti plísni osvědčil postřik.Muj děda to měl na ňákou zeleninu, nebo co. Ten postřík byl vychytanej v tom,že se za určitej čas odboural a zelenina byla poživatelná a paličky kouřitelné.
Dik za radu. .Ja to kropil trikrat kuprikolem a za dva dny prijdu do skleniku a nekdo (SVINE) mi to vybral.Doufam ,ze ten postrik jim to znechutí cus Opicka