Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravim Vás, uz vas niekoho dolapili? ake ste mali problemy z toho ? rád by som sa podelil a ziskal nejake skusenosti. lebo momentalne riesim ja take niečo
já už z policií kvůli jedné rostlině problém měl (né konopí), ale kdyz to vysetřovali vyvalili na mě i to že jsem pěstoval v kukuřici netušil jsem odkud by to mohli vědět spíš sem si mylel že jen zkouší ale ze strachu jsem se přiznal že sem pěstoval i marihuanu. chtěli jen vedět od koho jsem vzal semínka to sem jim samozřejmě neřekl pač nejsem praskač a dál to neřešili. Zajímají jé jen velké ryby ti co si toho pěstí trochu pro vlastní potřebu to je jim jedno, kdyžtak tu napis jestě nějake podrobnosti
Hmm...to ja uz taky kvuli ganje mel problemy s benga...proste klasika, je patek vecer clovek ma konecne cas jit ke kytkam...samozrejme za svetla to nejde, tak jsem vyrazil za tmy...sednu do auta, jedu a zastavim cca 500 m od policka A, coz je priblizne 600m od pole B (k policku B sedostanu za chvilu)...takza prijedu k policku A a tam vyslapana pesinka uplne jinou cestou nez chodim...prijdu ke kytkam a ty jsou nastesti v pohode nedotceny...uff...oddechnu si.......vyndam hnojky vodu, namicham koktejl, prdnu to do hhliny ke kytkam a zacnu si to razit na pole B....a pozor ted to prijde!!!........asi 300m od policka B si i za minimalnich svetelnych podminek (tedy spis nulovych) vsimnu vyjetych koleji po louce kde nikdy nikdo nejezdi....jdu dal a zacnou se plnit moje nejhorsi ocekavani, vyjety koleje vedou primo ke kytkam...dojdu k policku (tedy spis dobehnu rychlosti jakou mi me plice jen dovoly).....po prvnim pohledu na policku uz zacinam byt pomerne nervozni nebot ty kytky tam stojej nedotceny...takze urcite si to dokazete predstavit jak jsem byl v riti, kdo jinej by dojel ke kytkam, takhle na jisto (alespon podle ty stopy), kytky tam nechal a zase odjel?...kdo?...no prece benga..hned mi zacalo byt vsechno jasny...museli me sledovat minimalne jeden mesic, jinak by moje policko B takhle na jisto nedali.........po uvedomeni tohodle vseho okamzite opoustim misto cinu, ani jsem ty chudery nestihl zalit!!!!.....celou noc se prevaluju v posteli, samozrejme oka nezamhourim.....rano jsem odhodlany vsechno vyklopit...beru tedy celosezoni fotodokumentaci a odchazim na policejni stanici...rikam si lepsi se priznat za vcasu, nez cekat az si na me jeste neco najdou...na bengarne povidam, ze se chci priznat...ujme se me celkem sympaticka policistka...takze pocidam co mam na srdci...po tom co skoncim s vypravenim se me bengawoman zepta jestli to je vsechno, no a me je jasny, ze to musim vykopit vsechno...takze tak po dalsich 20 min vypraveni vykolpim vsechno..a to znamena, ze uz vedi o 1600 kilu v garazi..stejne tak vedi o varne na pude, do ktery se da vlitz jen falesnou skrini (mimo jine fakt husta vychytavka, s kamou jsme to kutily pres rok)...po tom co si napisou jmena lidi, kterym jsem prodaval, me kunda rekne: "dekuji pro dnesek to je vsechno"....takze po cello denim vyslychani me hodi do cely a me se zacne promitat cely zivot pred ocima a v duchu si rikam..dat si tak jeste jednu buchnu s brkem svy obliny cudky v koutku..no rano jsem prevezen do Praglu k Apatykarovi...no a dal je snad vse jasne...rozjely se abstaky jak svin a ja zacal pocitat dny kdy se dostanu ven a dam si buchnu pod jazyk s brkem svy oblibeny cudky v koutku.......hej lidi tajk budte fakt opatrni, nikdy nevite kdo vas sleduje.....
samozrejme piste dal sve zazitky s policii..fakt me to zajima..protoze si myslim, ze jsem zacil jen slabej odvarek z toho co ty magori fizlacky dokazou
no mna niekto natrel policajtom.. Bohuzial. priznal som a a dohodli sme sa tak,ze to mam pre vlastnu potrebu... nebol som trestany este atd. Tak vraj dostanem len podmienku najhorsie... a pri lepsom pripade zastavia cele to vysetrovanie ci co to je. Je to možné? alebo ma len namotavajú, neni to nejaky chytak?